Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en låsmutter

Den mekaniska värld rymmer många delar, tillbehör och verktyg som används i handeln . Grundläggande verktyg såsom muttrar och bultar , skruvmejslar , skiftnycklar och tänger är alla vanliga i en samtida hushåll . En låsmutter mekanism används i stor utsträckning på olika strukturer såsom konsoler , ramverk och de flesta möbler . Denna mekanism ger en snävare del av säkerheten på en bult , stärka den övergripande strukturen . Fastening olika typer av skruvar med låsmuttrar är en grundläggande mekanisk process . Saker du behöver
Bolt
Mutter
Låsmutter
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Fäst bulten på plats med hjälp av en mutter och skiftnyckel . Se till att muttern passar dimensionerna hos bulten. Skruva sedan fast den på plats an mot bultad ytan genom att vrida medsols .
2

Placera en låsmutter ( något mindre mutter än den ursprungliga muttern ) på bulten tråden . Muttern blir mindre i höjd men ändå kunna skruva på bulten .
3

Skruva låset inte tätt mot den första muttern med fingrarna i en medsols rörelse . Använd sedan en lämplig skiftnyckel för att tillämpa moment tills båda muttrarna rör sig unisont med årsskiftet din nyckel . Nötterna bör nu låst på plats tillsammans .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60066.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.