Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Bänk Lufta en huvudcylinder i en Chevy Camaro

Den snabba Chevy Camaro introducerades 1967 och är fortfarande en mycket populär muskelbil idag. Om du behöver byta ut cylindern broms master i din Camaro, bänk lufta ny innan du installerar den för att få den instängda luften ur systemet och undvika att tvinga in den i ett bromsledningar. Processen tar bara ca 10 minuter, och dessa instruktioner gäller för alla årsmodell. Saker du behöver
ersätter broms huvudcylinder (varierar beroende på modell år och motortyp) katalog Bänk bleed kit (kan komma med cylindern) katalog skruvstycke eller klämma-på skruvstäd
Flaska DOT 3 bromsvätska
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Förbered huvudcylindern
1

Avinstallera gamla huvudcylindern innan du bänk blöder den nya. Placeringen av cylindern varierar något mellan olika årsmodeller, men i allmänhet, det sitter framträdande nära förarsidan brandvägg på Chevy Camaro.
2

Rengör och återanvända den gamla reservoaren bromsvätska. Din nya huvudcylindern kan redan komma med en, så gör det som är mest kostnadseffektivt.
3

Placera den nya Chevy Camaro huvudcylinder i ett skruvstäd på din arbetsbänk eller bord. Spänn fast den ordentligt, vilket gör att det är nivå, så att det inte bildas luftfickor inuti det under processen. Ha din bleeder kit händig.
4

Montera behållaren på ersättning cylindern, om du återanvända din gamla eller om du har köpt en ny. Om din cylinder kom med en reservoar, då är det troligen redan installerat.
5

Hitta de två armaturer som medföljde satsen och skruva in dem i uttagen på sidan av cylindern. Sätt in de två längder av plastslangen ur satsen in i beslag.
6

Böj slangarna, så de syftar till bromsvätskebehållaren, sedan trimma dem så att de ska hålla ungefär halvvägs in i den . Klipp de två rören till behållaren för att hålla dem på plats för att säkerställa att du inte tillåter luften tillbaka in i systemet.
Bänk Lufta Huvudcylinder
7

Pour färska DOT 3 bromsvätska i Chevy Camaro är reservoar, sluta när du får knappt maxstrecket. Slangarna du fästa bör sträcka sig ner i vätskan för att göra en miniatyr hydraulsystem.
8

Sätt skruvmejsel i huvudcylindern och trycka ned den mot kolven för att starta processen. Pumpa kolven för att driva fluiden genom cylindern och in i slangarna. Vätskan kommer cykeln tillbaka in i reservoaren, men eftersom du använde färsk vätska, det är okej.
9

Leta efter luftbubblor kommer ut ur slangarna och sätta in bromsvätska i behållaren. Håll pumpa tills all luft är ur cylindern och bubblor inte längre visas.
10

Låt slangarna i behållaren och ta försiktigt bort cylindern från skruvstäd. Nu är du redo att installera huvudcylindern i din Chevy Camaro.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56963.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.