Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Neiko momentnyckelpumpar Instruktioner

Momentnycklar tillåter dig att exakt dra åt skruvarna utan att använda onödigt våld . Standarden momentnyckel är en mikrometer , eller justerbara , verktyget . Den Neiko momentnyckel använder en kombination av fjädrar , stift och muttrar för att noggrant mäta vridmomentet . Den inre fjädern utövar tryck på armen av nyckeln , som glider fritt och gör ett klickljud när nivån av vridmoment uppnås . Använda en Neiko momentnyckel kräver inställning rätt moment och låsa den på plats . Instruktioner
1

Lossa justerskruven på basen av momentnyckeln genom att snurra muttern några moturs gånger .
2

Snurra ratten tills den övre kanten av handtag är i jämnhöjd med markeringarna på baren visar rätt nivå av vridmoment . Siffrorna för det vridmoment sitter högre på baren än de faktiska markeringarna . Följ markeringarna för att se till att handtaget är i jämnhöjd med de aktuella varumärkena , inte det faktiska antalet .
3

Dra åt justeringsskruven .
4

Fäst skiftnyckel till bulten och använda mjuka slag tills momentet klick . Du kanske inte hör klicket så håll en hand på handtaget och en hand på stången . Klicket är att huvudet på insidan av baren . Du kommer antingen känner eller hör klicket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61100.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.