Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak på en VW Beetle

De skivbromsar bak på en VW Beetle är en av de enklaste bromssystemen att ersätta. En nybörjare mekaniker kan ersätta skalbaggen skivbromsar bak i ett par timmar. Läs vidare för att lära sig hur. Saker du behöver
Bil jack
4 Jack står
Momentnyckel
Wrench
2 Nya bromsbelägg
Självlåsande skruv
agent Gänglåsning (tillval)

Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av Beetle från marken med en domkraft. Stödja det på alla sidor med pallbockar. Håll barn och djur ut ur området när du byter bromsarna.
2

Ta bort bakhjulen och däck från bilen. Använd en momentnyckel och lossa muttrarna. Ta församlingarna av och ställ dem åt sidan, uppåt, för att förhindra skador.
3

Koppla bort parkeringsbromsen genom att klippet från bromsoket. Säkra styrpinnen med en skiftnyckel och ta ut den övre bromsok montering bolt. Rotera bromsok nedåt och ta ut de gamla bromsbeläggen.
4

Rotera kolven medurs för att dra sig tillbaka den i hålet. Fäst de nya bromsbelägg till dynan transportören och ansluta den till bromsok med en självlåsande bult. Om en självlåsande bult är inte tillgänglig, tillämpa en Gänglåsning till en vanlig bult. Dra åt bultarna till 271 tum lb
5

Fäst kabeln handbromsen till bromsoket. Kontrollera att den fungerar ordentligt och justera vid behov.
6

Byt hjulen på Beetle. Sänk bilen till marken och pumpa bromsarna som sittplats kolvarna och bromsbelägg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57017.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.