Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skiva Pads på en Honda Odyssey

När du ändrar bromsbelägg på Honda Odyssey, måste du se till att du inspektera bromsrotorn också. Skador på broms rotorer kan uppstå om du låter bromsbelägg slitage utöver den rekommenderade tjockleken. Nitarna kommer att skära spår i ytan av skivorna. Om det finns problem med det, måste du ha rotorerna återuppstått, eller du måste byta ut dem. Det tar bara ungefär en halvtimme per hjul för att byta bromsbelägg på en Honda Odyssey. Saker du behöver
Turkiet Baster
dräneringskärlet
stoppklossar
Automobile jack
stödbenet
bromsok kolv Tool Review Hylsnyckelsats
Wrench set
Visa mer instruktioner
1

Parkera Honda Odyssey på en plan yta och vrid nyckeln av. Placera stoppklossar bakom de bakre hjulen på bilen. Öppna motorrummet och lokalisera cylindern broms master. Det är på baksidan av motorrummet på förarsidan av bilen. Sifon del av bromsvätska från behållaren med hjälp av en kalkon baster. Sätt vätskan i tråget för återvinning.
2

Höj Honda med bil uttaget. Placera en pallbock under fordonet nära fästpunkten och höja den till ramen. Ta bort muttrarna med rörtång och dra hjulet från bilen.
3

Demontera skruven fäster broms slangen till konsolen med en skiftnyckel. Lossa den nedre bromsok bult med en hylsa och spärrskaft. Pivot bromsok fram och av hjulet församling. Avlägsna mellanläggen och bromsbelägg trotjänare från bromsoket. Ta bort bromsbeläggen från bromsoket. Sätt kolven verktyget och dra i handtaget tills bromsok kolv sätena sig inuti okhuset.
4

Sätt i de nya bromsbelägg och shims i bromsoket. Sätt hållarna bromsbelägg. Pivot bromsok ner på hjulet montering och dra åt bulten med hylsa och spärrskaft. Montera hjulet på Honda och dra åt muttrarna med rörtång. Avlägsna stödbenet från under bilen. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
5

Lägg bromsvätska till huvudcylindern som behövs. Pumpa med bromspedalen tills den är fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58670.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.