Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar Bakre skivbromsar på en 1996 Cadillac Eldorado

I 1996 års Cadillac Eldorado kom utrustad med en 4,6 liters, V-8 motor. Det var en mäktig familj bil, med en uppsjö av säkerhetsfunktioner, inklusive låsningsfria bromsar, krockkuddar och förstärkt ram. Bromsarna är alla skivbromsar vilket är exakt vad varje hemma-mekaniker drömmer om. Skivbromsar är ganska enkelt att ändra och ändra de bakre bromsarna bör ta mindre än en timme från inrättats för att städa upp. Saker du behöver
däck järn
träklossar
Ordet jack
Hylsnyckel
Twine
C-klämma eller bromsok komprimeringsverktyget
Visa fler instruktioner

1

bort muttrarna från däcken med däcket järn. Ställ dem åt sidan. Ställ träblocken framför framhjulen för att hålla fordonet från att rulla.
2

Ställ domkraften under stödstag som löper längs den nedre yttre kanten av fordonet. Lyft ramen upp tills däcket lämnar marken. Avlägsna däcket.
3

Lossa nedre bulten av bromsok monteringsfäste med hylsnyckel. Knyt fästet på bilen med snöre för att hålla bromsledningen från att ansträngd. Ta bort bromsbelägg från fästet.
4

Komprimera bromsoket med C-clamp. Om bromsok har ett spår som löper över det, det mest sannolikt kommer att behöva bromsok kompression verktyg. De båda passar över konsolen och skruva ner för att dra åt.
5

Montera de nya bromsbeläggen. Placera dem så att den blanka metallen sidan vänd bort från varandra.
6

Rebolt bromsok fäste till rotorn och sätta tillbaka hjulet på rotorn. Dra åt alla muttrarna. Sänk bilen och dra åt klackarna med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57791.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.