Hur vill kolla en Taklucka efter läckor

Det finns inget trevligare än en taklucka i bilen, speciellt på en fjäder eller sommardag. Öppna takluckan och njuta av den friska brisen. Men kolla en taklucka noggrant efter läckor innan du köper en begagnad bil. Det är bara bra affärer. Instruktioner
1

Öppna takluckan för att leta efter läckor när du handlar för en begagnad bil. Först av allt, se till att takluckan öppnas mjukt och stängs säkert. En bra, perfekt passform med några sprickor eller haltande inställning är en bra indikation på att det inte kommer att läcka.
2

Titta noga runt insidan kanterna på taket av bilen där takluckan öppnas . Kolla en taklucka för läckor genom att se till att det inte finns några tecken på rost eller korroderade metall runt öppningen kanterna. Naturligtvis undersöka detta område när takluckan är öppen så att du ser alla områden på öppna takluckan kanter.
3

Kontrollera taket inne i bilen när du kontrollerar en taklucka för läckor. Leta efter tecken på vatten fläckar runt insidan taket slemhinnan i bilen vid takluckan webbplats. Tak tyg vid platsen för takluckan eller runt området takluckan som ser fläckig eller har små färgvariationer kan tyda på en taklucka läcka.
4

Se om bilens headliner (taket tyget) är sagging. En läckande takluckan kan orsaka vatten för att köra inne i headliner. Vatten uppbyggd orsakar headliner sag över tiden.
5

Undersök fordonets golv noga när du kontrollerar en taklucka för läckor. Damp matta eller en mögel lukt kan tyda på en läckande taklucka. Titta även för vatten fläckar på sätena där vatten kan droppa ner från takluckan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97954.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.