Kan du sätta en Taklucka i en Volkswagen Jetta?

Populär med konsumenter i tjugoårsåldern och början av trettiotalet, har Volkswagen Jetta blivit en av de mest framgångsrika bilmodeller sedan dess re-imaging under 1990-talet. Förare lockas till Jetta grund av sin moderna stil och teknik som erbjuds till ett rimligt pris. Köpa en Jetta wth en Taklucka

grund av sin självkänsla och förmåga att sälja bra och snabbt, erbjuder Volkswagen Jetta i nio varianter. Erbjuds Sedaner är S, SE, Wolfsburg Edition, TDI, TDI Cup Street Edition och SEL. Sport vagnar erbjuds också som inkluderar S, SE och TDI-versioner. Särskilda alternativ finns på varje, men soltak finns endast tillgängliga på SE-modeller.
Aftermarket Taklucka Installation
p Om du köper en Jetta utan en taklucka, det finns fortfarande sätt att ha en installerad. Många företag över hela landet erbjuder eftermarknadsprodukter och tjänster, såsom installation av soltak. Det finns många alternativ och varierar beroende på region. För att hitta en installatör, helt enkelt fråga din återförsäljare, mekaniker eller göra en enkel sökning för fordonsindustrin tjänster i din stad. Innan du får en taklucka installerat, se till att produkten uppfyller alla nationella säkerhetsbestämmelser.
Aftermarket Taklucka Tips /varningar

Installera en eftermarknad taklucka kommer att ha många Konsekvenserna med ditt fordon. Göra drastiska förändringar kommer att upphäva garantin på din Jetta och fri Volkswagen av ansvar för eventuella problem som kan uppstå som följd. För att undvika eventuella problem, åka runt och se till att du får kvalitetsarbete. Att försöka spara några dollar kan leda till dålig kvalitet eller felaktigt installerade soltak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97988.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.