Hur får Delar till en Taklucka

Så du älskar din bil, men din taklucka har sett bättre dagar och kunde använda en liten reparation. Naturligtvis har lämnat dig undrar hur du kan få delar till din gamla takluckan. Lyckligtvis är det enklare än någonsin att få delar till din taklucka eftersom det finns flera källor som är tillgängliga för att även de som är helt oerfaren med bilreparationer. Instruktioner
1

Bestäm vilket märke och modell taklucka du har. Tyvärr delar för soltak inte är standardiserade, så att använda bara någon del som liknar vad du har på din taklucka kanske inte en så bra idé. Om din taklucka installerades på fabriken, då din bästa insats är att kontakta din lokala återförsäljare. Men om din taklucka är en eftermarknad modell, då kan du kolla din manual monteringssats. Om du inte har din manual, eller du köpte bilen används och är osäker på om det är en fabrik eller efter marknadsmodell, titta noga runt takluckan glas och ram för att hitta några ledtrådar.
2

Ring din lokala taklucka installation butiken om du är osäker på namnet för den särskilda taklucka delar du behöver. Att veta det exakta namnet för den delen kommer att vara till stor hjälp när man försöker spåra den delen med den återförsäljare du väljer. Addera 3

Ta reda på om din taklucka är fortfarande under garanti. Om så är fallet, helt enkelt ta bilen till generalagenten för att få de delar du behöver om du har en fabrik taklucka. Om du har en eftermarknad taklucka bör du ringa tillverkaren, som kommer då antingen skickas du delar till din taklucka, eller kommer de att ge dig en lista över återförsäljare som kommer att hedra din garanti.
4

Tänk renoverade delar över nya delar. Renoverade delar är generellt bärgats från andra fordon och repareras och rengöras tillbaka till normerna i en ny del. Renoverade delar är nästan alltid billigare än nya taklucka delar, och kan beställas från nästan vilken bil butik som du kan få nya taklucka delar.
5

Handla online. Alla dessa webbplatser erbjuder renoverade delar samt nya delar, och takluckan Doctor även erbjuder levande hjälp om du behöver hjälp med att hitta rätt delar.
6

Leta rätt delar till din taklucka, även om det inte längre tillverkas, genom att söka efter de delar på lokala skräp eller rädda varv. Vänja delar har en state-of-the-art sökmotor som låter dig söka efter rätt delar på alla dina lokala registrerade skräp varv utan att få händerna smutsiga genom skrubbning varven själv.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97952.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.