Hur man installerar ett soltak i en Nissan Sentra

Installera en taklucka i en Nissan Sentra tar specialverktyg och precision skära färdigheter. Sätta i ett soltak 16 inches bred och 36 inches lång eller mindre kan du hålla takbelysning i en Nissan Sentra. Kvalitet delar och noggrann installation gör skillnaden på en Nissan Sentra taklucka installation. Saker du behöver
Taklucka kit
Skruvmejslar
Sheet eller tarp
Borr och bits
Plåtsax
Metal fil
Metall primer
Razor Tätningsmedel
kniv
Visa fler instruktioner
1

Placera alla verktyg och taklucka delar inom arbetsområdet där de är lätta att komma åt. Tryck Sentra s säten hela vägen tillbaka och ta bort takbelysning om nödvändigt genom losstagning av locket och ta bort de dolda skruvarna. Dra ut headliner och paneler support och ställ dem åt sidan.
2

Håll skuggan facket upp till insidan av taket och se till att det finns minst 4 inches av fritt utrymme på varje sida. Dimple metallen lätt med en skruvmejsel vid varje hörn. Addera 3

Tape takluckan mallen till taket med groparna som vägledning. Borra ett starthål och skär ut taket med plåtsax genom att följa mallen exakt. Jämna till kanterna på öppningen med en fil och testa taklucka ramen för passform. Gör eventuella justeringar och päls ren metall kanter med metall primer för att hjälpa till att hämma rost.
4

Rengör botten på takluckan och köra en sträng av fogmassa runt läppen. Sätt takluckan ramen på plats och fäst klämringen och skruvar försiktigt.
5

Torka av eventuellt överflödigt tätningsmedel och montera resten av takluckan genom att följa soltak manualer instruktioner. Byt stödpanelema och headliner, med hjälp av en rakkniv kniv för att göra ändringar. Skruva kupolen ljus på plats, om så är nödvändigt, eller avsluta ledningar med tråd nötter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/sunroofs/97959.html

Previous:
Next:

sunroofs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.