Hur man installerar RSX Platser på ett EK Hatch

Till skillnad från lager säten som följer med Honda EK Hatchback, RSX sätena har ett svankstöd. För att ersätta de vanliga platserna i EK Hatch, måste du tillverka nya delar för att spärra den RSX sätet på plats. Stolen passar tätare runt kroppen och greppa din kropp när du svänger, vilket de stock sätena inte. Utföra denna ersättning kommer att kräva viss mekanisk kunskap, samt mindre färdigheter tillverkning. Efter vissa steg hjälper dig att installera dessa förbättrade bilsäten. Saker du behöver
Drill Press
Hand borrkronor
borr för stål
Jigsaw
Ratchet och Hylsnyckelsats
Bågfil
Wrench in
Flat stål (2 - feet-by-3-inch-by-3/8-inch) katalog Grinder
Bultar
häftpistol
Box kniv
Nötter
Brickor
svart sprayfärg

Visa fler instruktioner
framsäten
1

strömkabeln kopplas bort kör till aktiemarknaden förarsätet. Unbolt sätet i varje hörn och dra förarsätet ut. Ta på säkerhetsbältet spänne och avbröt flik med en bågfil. Slipa ner fliken och jämna till ytan. Ta på säkerhetsbältet spänne på RSX sätena och bult gamla lager spännen på plats.
2

Skär den högra bakre fästet på RSX sätena. Skär fyra 5-tums-långa bitar av platt stål för att göra fästen. Ställ RSX sätet på plats och skjut varje bit plattjärn under varje hörn. Märk upp bulthålen och avlägsna plattstål. Dra ut RSX sätet. Borra hål i varje bit av platt stål. Böj fästet du kommer att använda för den högra bakre fästet och borra ett skenande hål.
3

Bolt de tillverkade fästen till RSX sätet. Ställ in det nya sätet på plats och skruva fast RSX på plats. Dra trådarna från säkerhetsbältet spänne genom botten av sätet och återkoppla till kabelnätet. Skjut fram stolen och tillbaka för att se till att det fungerar ordentligt.
4

Utför samma steg för passagerarens framsätet. Skär bort den vänstra bakre fästet och böja en ersättning, i stället för den högra bakre fästet som tillverkades på förarsätet. Ta på säkerhetsbältet spänne och avbröt flik, liknande förarsidan säte. Ingen kabeldragning löper till passagerarens framsätet.
Baksäten
5

bort sätena lager Tillbaka. Koppla monteringsplåtarna på baksidan resten av beståndet säten och ställa dessa konsoler åt sidan.
6

Böj tillbaka fästena på botten sittdyna av RSX säten. Lämna det främre monteringsfästet på sidan av de nedre platserna i plats. Stick ner sittdynan och bulten på plats.
7

Ta bort sittdynan på båda ryggstöden i baksätet. Ta bort skummet från tyg eller läder material täcker. Placera dynan inuti EK Hatch och vila den mot ryggstödet. Markera längden av dynan och skär den att passa. Byt tyg eller läder material som täcker, och häfta fast.
8

Installera gamla fäste du tog av beståndet säten. Bolt ryggstöden på vardera sidan av baksätet på plats. Kontrollera sitsen att säkerställa att de fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97707.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.