Hur koppla in en Tach på en 305 Chevy

En varvräknare håller dig från att förstöra din motor genom att visa varv per minut av vevaxeln för att hålla dig från övervarvning av motorn. Övervarvning en Chevrolet 305 motor kan orsaka huvudlagren hos motorn att spinna och skära av olja till vitala inre delar. Korrekt ledningsdragning varvräknarinstrumentet tillåta varvräknare för att visa motorns varvtal utan att tömma bilens batteri eller orsakar en ökning i bilens elsystem. Saker du behöver
Kabelskalare /Vågigt
avbitare
Elektrisk crimpkontakt
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort jordkabeln från fordonets batteri negativa batteripolen.
2

Ta bort 1/2 tum av isoleringen från änden på varje tråd sticker ut från baksidan av varvräknaren med ett par kabelskalare /crimpers.

3

Skär ledningar som kör till ljuset manöverkontakt av fordonet med en avbitare. Ta bort 1/2 tum av isoleringen från varje ände av snittet tråd. Slide ena änden av snittet ljusstyrning brytarledning och slutet av den vita kabeln i ena änden av ett elektriskt krimpkontaktdon. Crimp slutet av kontaktdonet som innehåller de två kablarna med kabelskalare /VECKARE. Skjut den lösa änden av ljuset brytarledning i den öppna änden av kontakten. Pressa den andra änden av crimpkontakt att slutföra anslutningen.
4

Upprepa processen för att ansluta den röda kabeln från varvräknaren till en 12-volts nätaggregat kommer från bilens säkringsbox, den svarta tråd till en motor jordledning och den gröna kabeln till tach terminal placerad på sidan av fördelarlocket.
5

Anslut jordkabeln till den negativa batteripolen. Stäng huven. Slå på fordonet. Kontrollera Bockade anslutningar om varvräknare inte fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97531.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.