Installationsinstruktioner Banks Boost Mätare

Banker Kraft är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på tillverkning av elektriska tillbehör för bilar och lastbilar. Även nyare turboladdade fordon, exempelvis dieseldrivna pickup lastbilar, kan levereras som standard med en turbo boost mätare, kan äldre bilar har inte denna funktion. Med installationen av en Banker boost mätare, kan prestandan hos turboladdaren övervakas i äldre diesel lastbilar. Saker du behöver
Pencil
3/16-inch borr
Borrmaskin
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
teflonband
Wrench set
5/16-tums borr (tillval) katalog Rund fil (tillval) katalog eltejp (tillval) katalog Säkring avdragare
Fuse tap (tillgänglig på bildelar butiker) katalog
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats för mätaren fäste som kommer att vara ur vägen men ändå ge dig en bra bild av mätaren, såsom den nedre kanten av instrumentbrädan. Håll konsolen på plats och gör två blyertsmarkeringar på instrumentbrädan genom konsolen monteringshålen. Ställ undan hållaren.
2

borra genom blyertsmarkeringarna på instrumentbrädan med en 3/16-inch borr monterade i en borrmaskin. Rikta in hålen i mätaren fästet med de borrade hålen och köra i skruvar och brickor försedda med en stjärnskruvmejsel.
3

Öppna huven och leta reda på insugningsröret på toppen av motorn. Lokalisera 1/8-tums gängad plugg monterad i sidan av insugningsröret och vrid den i ett moturs med en hylsa och spärrskaft. Wrap Teflon tejp runt gängorna på 1/8-tums inskruvningsförbindning som är försedd med mätaren monteringssats. Thread detaljen i insugningsröret där kontakten togs bort och dra åt den med en hylsa och spärrnyckel.
4

Push ena änden av slangen som medföljer mätaren montagesatsen på änden av kopplingen installerad på insugsgrenröret. Dra åt muttern på kopplingen med en skiftnyckel. Dra slangen genom motorrummet mot förarens sida av motorn brandvägg, att hålla den borta från rörliga delar eller varma ytor. Passera slangen genom ett existerande hål i brandväggen och in i passagerarutrymmet, eller borra ett 5/16-tums hål, om nödvändigt. Fila kanterna på hålet och linda slangen i eltejp där det kommer att passera genom brandväggen.
5

Placera mätaren i fästet på instrumentbrädan och dra åt fästmuttrarna med en stjärnskruvmejsel . Wrap Teflon tejp runt gängorna på mätaren montering. Trä kopplingen på baksidan av mätaren med en skiftnyckel.
6

Sätt in röret från brandväggen i kopplingen på mätaren. Dra åt förskruvningen med en skiftnyckel.
7

Knäpp spårvidd glödlampa uttag på baksidan av mätaren tills de sitter ordentligt. Leta säkringen instrumentbelysning i bilens säkringsbox. Konsultera instruktionsboken vid behov. Ta bort säkringen med en säkring avdragare. Sätt i en säkring knacka in säkringen uttaget. Tryck den ursprungliga säkringen i ett av de två facken på kranen. Skjut ledningarna kontakten från mätaren lamphållare ledningar i den andra kortplatsen på kranen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97468.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.