Konvertera ledningar på en Honda Pilot Trailer

The Pilot är en produkt av Honda Motor Company. Majoriteten av Honda Pilots tillverkas med en fabriksmonterad bogsera paket som innehåller en plan fyrvägs skumt kontakt lämpligt för att dra släpvagnar utan elektriska bromsar. Den platta fyrvägs skumt kontakten fungerar sidoljus, bromsljus och blinkers. Om dragkroken kontakten inte är tillgänglig, finns det tre alternativa metoder för att omvandla Honda Pilot interna ledningar för att stödja en släpvagn. Saker du behöver Review, "T"-koppling Flighter Port sele
Flat fyra stift sele
kabelskarvar
Visa fler instruktioner
1

Använd en modell-specifik "T"-som ansluts till baksidan av antingen föraren eller passagerarsidan baklykta. "T"-kontakten har en förinstallerad kabelstam som avslutas i en plan fyra-stiftskontakt. För att installera "T"-koppling innebär avlägsnande och utbyte av ett lastrum Interiör panel.
2

Hitta en port som tillverkas av Honda eller en OEM, sele. Porten, om sådana finns, kommer att placeras mot den bakre delen av fordonet, mot mitten av den bakre tvärbalken. För att avgöra om en Honda Pilot är försedd med en port, kontrollera den bakre stötfångaren för en liten knockout panel nära centrum, om stötfångaren saknar denna perforerade knockout, är en port inte installerats. Om en port är installerad, kommer en kort omvandlare sele med fordonet som ansluts till hamnen och avslutas i en plan fyra stift hitch, kontrollera handskfacket för denna sele. Om originalet har tappat bort, är en OEM ersättare tillgänglig från Honda.
3

Hård tråd platt fyra stift skumt till kabelnät av piloten. Denna process innebär att ta bort båda lastrummet paneler och lastrummet mattan. Använd kabelskarvar för att ansluta kablar i hitch sele till deras relevanta leveranser bakom båda baklykta kluster. Konsultera schemat i instruktionsboken för att avgöra vilka färgkodade ledningarna levererar varje funktion. I kabelnätet formas för att den platta fyra stift hitch, trådarna är färgkodade. Grön avser högersväng (passagerarsidan) krets, hänvisar gult till vänster sväng (förarsidan) krets, hänvisar brun till bakljus kretsen och vitt är till jord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97577.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.