Delco FÄRGER

Den Delco bilstereo är en eftermarknad produkt, tänkt att uppgradera oavsett radio för närvarande kan vara i din bil. Om du försöker ansluta radion till bilens kabelstam, det hjälper att veta vilka trådar på radion måste vara ansluten till de specifika trådarna på selen. Delco använder en färgkod för sina ledningar, vilket innebär varje tråd är målade så att användaren lätt kan identifiera dem när du installerar radion. Fronthögtalare

Ljus grå är färgen för vänster front högtalare jordkabel, och tan fungerar som färg för vänster front högtalare makt tråd. När det högra främre högtalare, är ljusgrön färg på jordledning och mörkgrön är färgen för strömkabeln.
Bakre högtalare

För vänster bakre högtalare, representerar ljusblå jordledningen och mörkblått representerar strömkabeln. Gult är färgen för den bakre högra högtalaren jordkabel, och brunt är färgen för strömkabeln.
Huvudströmbrytare

På huvudsidan sex -kontakten, är den orange tråden tänkt att ansluta till bilens 12-volts batteri för lagring av förinställningar. Den gula ledningen är tänkt att ansluta till 12-volts strömbrytaren. Den svarta kabeln fungerar som jordkabeln.
Övriga enheter

Också ligger på sex-kontakten ansluter mörkare grå kabeln till fordonets belysning enhet. Den bruna ledningen ansluts till bilens dimmer enhet. Den rosa tråden är tänkt att ansluta till fordonets motorantenn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97706.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.