Hur man byter nyckeln för en 2007 Dodge Nitro

En 2007 Dodge Nitro s programmeras, så att ersätta dem kan vara knepigt beroende på hur många reservdelar du ligger och skräpar. Om du har två reservnycklar, helt enkelt ha en låssmed klippa en ny och programmera om den själv. Om du förlorat alla dina nycklar, eller du bara har en reserv, måste du besöka den lokala återförsäljare och få den att skapa nya nycklar. Anledningen en extra nyckel fungerar inte eftersom du behöver två original, programmerade knappar att programmera en tredje nyckel. Återförsäljaravtalet kommer att upphäva din gamla nyckelns programmering så att om den hamnar i orätta händer, vem har det inte kommer att kunna låsa upp eller starta din Nitro. Saker du behöver Sida 2 arbetar reservnycklar
dubblettnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta en av dina reservnycklar till en Dodge-godkänd låssmed och har honom kopierar bladet.
2

in originalreservdelar till din Nitro tändning och vrid den till "On" läge. Vänta helst tre till 15 sekunder innan du slår extranyckeln tillbaka och ta bort den.
3

Sätt den andra ursprungliga sekund i tändningslåset och vrid den till "On." Tio sekunder passerar, då du kommer att få höra en klockringning och "bilstölder Alarm lampa" blinkar. När du ser detta, vrid tändningen till "Off" och ta bort den andra reservdelar. Den "bilstölder Alarm Indicator Light" kommer att fortsätta att blinka. Det är normalt.
4

Sätt nyligen gjort två exemplar och vrid den till "On." Liksom i föregående steg, kommer 10 sekunder passerar och en ringsignal att höras. Den "bilstölder Alarm Indicator Light" slutar blinka. Den återkommer i tre sekunder och sedan stänga av sig själv. Detta indikerar att du framgångsrikt har programmerat Nitro nya extra nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97325.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.