Hur man installerar en 325i Armstöd

De äldre BMW 325i bilmodeller kom inte utrustade med ett armstöd på mittkonsolen. Lyckligtvis är det möjligt att lägga till din egen armstödet till befintliga mittkonsolen. När du har fått ett armstöd som passar din 325i, behöver du bara ta bort mittkonsolen, tillsätt armstödet och sätta bitarna ihop igen. Detta förfarande kan variera något beroende på år av dina 325i, men instruktionerna är desamma. Denna installation bör ta ungefär en timme eller så för att avsluta med minimala verktyg behövs. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats med extender
Armstöd konsol
Visa fler instruktioner
1

Köp ett armstöd konsol från en bildelar butik, online-återförsäljare, bärgning gård eller en privat säljare. Kontrollera att konsolen är gjord för en BMW, annars kan det inte passar din 325i
2

Dra den bakre askkopp och innehavare ur mittkonsolen i din BMW.. Skruva ur de två skruvarna som sitter bakom askkoppen hållaren, koppla bort glödlampan ledningar för askkoppen och dra hela askkoppen monteringen ut. Skruva loss de två skruvarna som sitter under askkoppen montering.
3

dra i nödbromsen upp, och sedan un-klipp och ta bort damasken nödbromsen. Också, dra damasken växelspaken bort och skruva de två skruvarna som sitter under den.
4

Reach i och under faran strömbrytare. Sätt omkopplaren underifrån så det dyker upp från konsolen.
5

Ta bort skruven som finns på den främre änden av mittkonsolen liksom skruven på baksidan slutet. Dra konsolen uppåt och bort från dess nuvarande plats. Du kanske måste flytta växelspaken runt för att göra konsolen borttagningen lättare.
6

Tryck nödbromsen i nedre viloläge. Ta bort skruven som håller kabeln nödbromsen på plats, liksom de två metall skruvar fäste.
7

Avlägsna gummi bandet som täcker en bult hål på passagerarsidan av konsolen. Detta hål kommer att genomföras av armstödet konsolen. Du kan behöva flytta det inre mattan åt sidan för att lokalisera denna bulthål
8

Placera armstödet konsol konsol på plats och se till att rada upp tre skruvhål -. Två skruvar du bort och ett hål där bandet var. Säkra armstödet konsolen på plats med bultar och dra åt dem med handkraft. Använd en hylsnyckel med en förlängning för detta. Skjut armstödet konsolen igen förrän så långt du kan. Dra åt de tre skruvarna tills ombonad.
9

Fäst armstödet till armstödet konsolen med skruvar som följde med armstöd. Använd hylsnyckel för detta.
10

Placera mittkonsolen i läge över den övre främre delen av armstödet konsolen och dra åt skruvarna på framsidan och baksidan av konsolen. Sätt ihop resten av delarna för att slutföra jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97613.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.