Hur man tar bort en 2001 Ford Expedition Panel Door

Om du har ett fönster paus i din expedition, eller kanske fönsterhiss motorn har gått ut, är det första du måste göra för att komma till den trasiga delen bort dörrpanelen. Det är lättare att göra i en 2001 Ford Expedition än i tidigare modeller, och det kan göras med minimala verktyg. Processen är liknande för andra år Expedition modellen. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Torx-skruvmejsel satt
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Open dörren så bred som möjligt för att ge dig utrymme att arbeta. Ta sedan bort den lilla triangulära beklädnaden i det övre hörnet av dörren, motsatt spegeln, genom att dra i det i en uppåtgående rörelse för att frigöra flikarna. Ta bort skummet bakom den och skruva loss skruven undertill med en torx-skruvmejsel.
2

Placera skruvmejsel i skenspåret under upplysta reflektorn i hörnet av dörrpanelen och pop ut lins. Skruva av torx-skruv du hittar under med torx-skruvmejsel.
3

Öppna dörrhandtag och använda skruvmejsel för att poppa ut trimringen som går runt den. Unbolt bulten undertill med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra sedan ut genom fönstret och låsa kontrollerna med händerna, och dra selar att släppa kontrollen. Det finns en skruv bakom denna panel också, så ta det med torx-skruvmejsel.
4

Lyft dörrpanelen upp mot innertaket och sedan dra försiktigt bort från dörren, och se att den inte fastnar på någon kabeldragning längs vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97212.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.