Hur man installerar en VW New Beetle Custom Knob Gear Shift

Volkswagen New Beetle är en uppgraderad, elegantare version av en av de mest tillverkade fordon genom tiderna. Den moderna MK IV New Beetle kommer i många stilar och trim och, liksom de flesta nya bilar, är lätt att anpassa, från externa funktioner till interiören. Ett av de enklaste och mest tillfredsställande sätt att uppgradera Beetle är att installera en anpassad ratt växelspaken. Du kan installera det på några minuter, ger interiören en subtil anpassad känsla. Saker du behöver
Aftermarket växelspaksknopp
Aftermarket skift stöveln
stjärnskruvmejsel
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Dra den elastiska basen av skiftet startar upp över växelspaksknoppen. Kängan är ansluten till växelspaksknopp, så du kan inte dra den hela vägen bort utan att först ta bort fabriken ratten. Dra bagageutrymmet ovanför huvudet på ratten kommer att avslöja en bit metall som håller vredet till växelspaken.
2

Bänd krusade metallen löst med en stjärnskruvmejsel.

3

Dra växelspaksknoppen rakt upp från spaken. Skiftet boot kommer att lossna med ratten.
4

Installera anpassade skift stöveln. Mest eftermarknaden skift stövlar, såsom MoMo skift stövlar, har också elastiska baser som lätt ansluter till växellådan trim på samma sätt fabriken boot installerades. Varje boot är dock annorlunda, så se instruktionerna som medföljer din skift stöveln.
5

Installera anpassade växelspaksknopp, enligt anvisningarna på förpackningen. Nästan alla anpassade växelspaksknoppar hålls på plats av insexskruvarna som följer med ratten. Om detta är fallet, placera växelspaksknopp över spaken och dra åt insexskruvarna med en insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97117.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.