Hur man skär en panel Car Door

Om du planerar att installera nya högtalare i bilen som är större än de nuvarande högtalarna, måste du klippa dörrpanelen för att slutföra installationen. Denna process är en lite enklare nu när ett stycke gjuten plast dörrpaneler är normen. Dock måste du skära igenom denna hårdplast, och det tar lite skicklighet och särskild kunskap tillsammans med de rätta verktygen. Saker du behöver
Skruvmejsel
Fönstervev borttagningsverktyg
Sticksåg
Hålsåg
Drill
Visa fler instruktioner
1

Skruva dörrhandtaget gjutning med en stjärnskruvmejsel och ta bort den. Kräng av fönstret vev sedan använda ett fönster verktygshandtag klippet för att avlägsna den C-formade klämman som håller detta till dörren. Bänd bort det helt och sedan ta bort handtaget fönster veven.
2

bort dörrpanelen från dörren genom att bända loss plastklämman omslag och klipp, och demontering ytterligare hårdvara dörrhandtaget.

Billiga 3

Placera dörrpanelen på en arbetsbänk och noggrant lokalisera området som ska klippas. Rita en exakt linje kring detta område, avgränsar den pjäs som ska skäras från dörrpanelen.
4

Brace dörrpanelen med handen klämmor eller ett skruvstäd i ett läge som tillåter dig att göra klippa. Det bör finnas utrymme under panelen och på alla sidor där du tänker klippa.
5

Skär panelen med en sticksåg och en tunn metall klinga avsedd för kapning av PVC eller plast beslag. Arbete endast så snabbt som bladet tillåter. Stressa inte snittet som plasten sönder eller chip. Om du tänker göra en runda cut för stereohögtalare, använd en fintandad hålsåg och en borrmaskin för att göra din del. Den hålsåg måste vara exakt samma storlek som det sista hålet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97199.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.