Bil Toningssystem Removal Tips

Vissa människor vill ta bort fönstret nyans på sina bilrutor eftersom det har försämrats med åldern, blir missfärgat eller fylld med bubblor, medan andra tycker att Färgtoning är opraktiskt för dem eftersom de gör det mesta av sin körning på natten. Oavsett anledning, kan de som inte vill ta bilen till en nyans butik för att få nyans bort ta bort det själva i deras uppfart med några hushållsprodukter, en solig dag och ett par timmar av sin tid. Förbereda

att enkelt ta bort fönstret färgton på din bil, måste du först se till att du har några produkter till hands. Du kommer att behöva en svart soppåse, tvålvatten, outspädd ammoniak, super-fin stålull, ett rakblad eller vass kniv, pappershanddukar och fönsterputs.
Komma igång
< p> Först klippa svart soppåse för att passa formen på ditt fönster. Spraya tvålvatten på utsidan av fönstret och jämna ut soppåsen platt mot den. Soppåsen kommer att absorbera värme från solen, hjälper till att enkelt dra färgtonen utanför fönstret.
Spray med ammoniak

Skydda ytorna i bilen med en presenning, och spraya den outspädda ammoniak direkt på fönstret nyans. Eftersom ammoniak har en mycket stark lukt och du kommer att vara inne i bilen, bör du hålla antingen din andedräkt eller bära en mask när du fyller i det här steget. Trap ammoniaken mot fönstret med en annan soppåse eller plastfolie, så att den inte avdunstar. Parkera bilen med fönstret direkt i solen i ungefär en timme, vilket gör att värmen att mjuka färgtonen är limmet.
Peeling Film

bort nyans kan vara svårt eftersom det brukar sätta på i flera lager. Om bara det översta lagret lossnar när du skalar, det kommer att bli svårt att avlägsna de återstående skikten. Du måste försöka ta bort alla lager på en gång. Lämna soppåse eller plastfolie på plats inne i fönstret och använd nageln eller en rakhyvel och börja skalar fönstret färgton från hörnet av fönstret. Försök att skala bort det i ett stycke. När du strippa filmen, hålla den fuktig med ammoniak. Vara noga med att inte skära eluppvärmningen linjerna, kan du använda ett rakblad att skala bort någon nyans som inte lossnar. Eventuellt kvarvarande bindemedel kan avlägsnas med ammoniak och stålull. Se till att torka bort det med en pappershandduk innan det torkar. Avlägsna soppåse från utsidan av fönstret och rengör väl med glas fönsterputs. Addera bort nyans från sidorutorna

Med sidorutorna, blötläggning är vanligtvis inte nödvändig . Skär en skåra i färgton och försöker pilla bort det. Det brukar lossna i flera bitar. Spraya eventuellt kvarvarande klister med såpvatten och skrapa bort det med ett rakblad. Limmet är tydlig och kan vara svåra att se, så inspektera fönstret för häftmassa du kan ha missat och avsluta med glasfönster renare och pappershanddukar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97307.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.