Hur man installerar en strömriktare i ett fordon

Vissa växelriktare är konstruerade med ett fäste med hål i den för ett hårt fäste med hjälp av skruvar, och vissa är inte utformade på samma sätt. Ha detta i åtanke när man köper en växelriktare för ditt fordon. Se till att den har en konsol, inte en tillfällig installation är att föredra. Växelriktare utan fästen kan monteras med kardborrband. Saker du behöver
kardborrband
Drill
Skruvmejsel Set skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

bestäm platsen för omriktaren. Tänk på att omformaren måste vara i ett område som möjliggör luftcirkulation för att hålla den från att överhettas. Alla omriktare har en inbyggd fläkt, som bör hållas klart så att luftflödet. Den negativa och positiva kabel måste passera genom brandväggen till batteriet. Det sista övervägandet är att platsen måste tillåta tillgång till slå omriktaren på och av.
2

Placera omformaren på undersidan av instrumentbrädan eller på sidan kickpanel. Håll omriktaren upp till platsen och markera hålen. Borra hålen. Montera skruvarna och dra åt dem med skruvmejseln. Om omriktaren inte har ett fäste, använd kardborrband. Skär remsor av kardborrband att passa undersidan av växelriktaren. Dra plasten remsan av den klistriga sidan och tryck på kardborrband på omriktaren. Stick den motsatta sidan av kardborrebanden på lappar på omriktaren och ta bort plasten från baksidan av kardborrband. Tryck omriktaren med kardborrband fästs på instrumentbrädan platsen.
3

Kör de positiva och negativa kablarna genom brandväggen till batteriet. Lossa batteripolerna och installera den röda positiva kabeln till den positiva polen på batteriet och den svarta till den negativa polen. Dra åt anslutningarna ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97056.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.