Hur man gör GPS Mounts

Global Positioning System, som kallas GPS, tillåter förare att hitta någon plats i världen med liten ansträngning. Eftersom GPS används främst i bilar, måste enheter som stöder tekniken monteras på instrumentbrädan. Även GPS-fästen tillverkas och säljs överallt GPS är tillgänglig, kräver de ofta montering modifieringar som kan skada instrumentbrädan. Spara pengar och använda några enkla tillverkningsteknik för att göra en GPS-fäste som inte skadar din dashboard. Saker du behöver
Maskeringstejp Gap band
fylla akrylcement
Velcro
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Bestäm monteringsplatsen. GPS ska monteras på en plats som är lätt att se medan du kör. Ta ett papper den ungefärliga storleken av GPS och följa den på instrumentbrädan med maskeringstejp. Notera om det är lätt att se från förarplatsen. Flytta papperet runt tills du hittar en bra plats.
2

Design fästet med en plattform för GPS för att sitta på och en liten läpp för att stödja GPS. Läppen bör vara 1/2 tum bred och längden på GPS. Mät GPS. Skapa en enkel skiss av GPS-fästet, lägga enhetens mått till ritningen.
3

köpa material för projektet. Gör fästet från 1/4-tums ABS, finns på alla plaster återförsäljare. Har plast återförsäljaren klippa ABS plattform till ritningens mått samt en bit av ABS längden på plattformen och 1/2 tum bred. Köp en tub spaltfyllnad akrylcement samt en bit av industriella självhäftande kardborrband 12 inches lång.
4 Akryl utfyllnad cementfabriker med ABS.

Montera GPS-fästet. ABS har en strukturerad sida och en oavslutad sida. Den texturerade sidan kommer uppåt. Placera en tunn sträng längs en kant av ABS som används för GPS-plattformen. Försiktigt placera mindre bit av ABS på limsträng. Låt det torka i minst 24 timmar. Läppen representerar botten av plattformen.
5 Använd starka sax för att klippa kardborreband.

Använd ett par starka sax för att klippa fyra 3-tums remsor av kardborreband. Dessa kommer att användas för att montera GPS till plattformen och plattformen på instrumentbrädan.
6

Applicera kardborreband till plattformen. Dra av skyddspappret på ena sidan av två remsor av kardborreband. Placera de två kardborrebanden på framsidan av plattformen. Placera dem längs toppen och botten av plattformens längd. Den självhäftande sidan placeras på plattformen ansikte. Montera GPS till plattformen
7

. Avlägsna återstående självhäftande baksida från kardborreband. Försiktigt placera GPS så att det är centrerat på plattformen. Skjut GPS mot självhäftande baksida tills den hålls stadigt på plats.
8

Montera GPS på instrumentbrädan. Dra av skyddspappret från ena sidan av de återstående två remsor av kardborreband. Montera remsorna på baksidan av plattformen. Avlägsna återstående självhäftande baksida. Placera GPS på rätt plats på instrumentbrädan. Sätt press på plattformen för att binda det till limmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97708.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.