Hur man installerar en Nardi ratt

Nardi är en italiensk tillverkare av high-end hjul bil styrning. Företaget erbjuder hjul i vintage trä konstruktioner samt mer modernt utseende läder hjul sport. Finns för en mängd olika fordon, Nardi hjul är en funktionell och elegant komplement till alla bilens interiör. Liksom andra eftermarknaden hjul är Nardi fälgar monteras med en adapter som är konstruerad för fordonet att hjulet ska installeras i. Installera en Nardi hjul är relativt enkelt med rätt verktyg och förhållningssätt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Socket förlängning
Skruvmejsel
verktyg kablar (tillval) katalog Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta hornet knappen eller ratten pad så att du kan komma åt den större muttern som håller hjulet på rattstången. Hornknappar och styrning kuddar hjul kan oftast enkelt försiktigt bändas bort med en platt skruvmejsel.
2

Koppla loss kablarna från baksidan av hornet knappen som aktiverar hornet när knappen trycks in. Addera 3

Ta den stora centrum muttern som håller hjulet på rattstången med en hylsa och spärrskaft. Använd lämplig storlek socket och en förlängning på sockeln så att du kan nå muttern, vilket ofta är försänkt några inches. Lossa muttern genom att vrida den moturs. Du kommer att vilja låsa rattstången så att hjulen inte rullar som du lossar muttern.
4

Dra ratten rakt av rattstången. Om hjulet hålls på ordentligt, använd en ratt eller växel avdragare för att ta bort hjulet. En avdragare har klor som griper hjulet och ett centrum komponent som trycker mot mitten av rattstången. När du drar åt avdragaren, ska hjulet lossna.
5

Montera adaptern på rattstången, routing trådarna Signalhornsknapp genom hålen i adaptern. Montera och dra åt mitten muttern med en momentnyckel till de specifikationer som anges i verkstadshandboken för bilen eller enligt de anvisningar som medföljde Nardi ratten.
6

Montera ratten på adaptern med den medföljande hårdvaran och dra åt hårdvaran. Fäst tråden tutan till Nardi hornet knappen. Du kan behöva anpassa kabeln för att arbeta med tutan genom att skära, strippa och skarva kablarna så att de kan fästa till hornet knappen. Installera tutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97221.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.