Hur Gör en Bilinteriör

Interiören i en bil är ofta den mest förbisedda området när det gäller att anpassa eller göra om en bil. Du ser insidan av bilen mer än du ser på utsidan eftersom du kör bilen nästan varje dag. Om bilens interiör är matt eller obehagligt att rida i, lära sig att göra om en bil interiör så att du kan rida i stil och inte blir uttråkad av att se samma sak varje dag. Saker du behöver
Bilklädsel
Interiör färg (Dupli Color Vinyl & tygsprej) katalog Red instegsskydd kuddar (finns på Biltema) katalog tunt tyg
Spray lim
Gamla blad att använda som drop trasa
maskeringstejp och papper
Skruvmejsel
Ratchet /Hylsnyckelsats
Gjuten carper
Golvmattor
Visa fler instruktioner

1

Använd en röd instegsskydd pad att instegsskydd upp bindestreck, konsolen och dörrpaneler så att de kan målas. Du kan också måla pelarna som går från instrumentbrädan till taket, ratt och kolumn, spårvidd kluster surround och växelreglage. Tröskelskyddet pad bort den blanka ytan och skapar en ojämn yta för att färgen ska hålla sig till. Slutresultatet kommer att se ut den ursprungliga finish.
2

Täck sätena med ett gammalt lakan och använda papper och maskeringstejp för att täcka glas och andra tillbehör som inte ska målas. Spray två skikt av Dupli Color interiör färg på ytorna som är scuffed och preparerades för målerisystem. Låt färgen torka helt innan du tar bort maskeringstejp eller vidrör lacken.
3

Täck nymålade (men helt torkad) streck och konsol med en plåt eller tidningspapper. Placera lättviktsväv på taket mot innertaket. Använd maskeringstejp för att hålla tyget på plats medan du mäta och markera mönstret av befintliga headliner. Ta det nya tyget ner, lägg det på en plan yta och klipp ut mönstret, lämna en halv centimeter av material utanför mönstret.
4

Använd spraylim för att spraya en medelstor lager lim på baksidan av det nya tyget. Låt limmet sitta i minst fem minuter, eller tills det är klibbigt. Tryck fast det nya tyget på innertaket och jämna från centrum. Stoppa den extra halv tum av material i trim panel som håller upp den aktuella headliner.
5

Täck stolar med ny klädsel i olika färger för att matcha den nya färgen och headliner. Säten utgör en stor del av inredningen och ändra deras färger kan göra en stor annorlunda i hur inredningen ser ut och känns.
6

Installera ny gjuten matta för att ersätta slitna mattan. Ta ut sätena ska ta bort de fyra bultarna som håller varje säte ner. Lossa konsolen genom att ta bort scews håller den på plats. Ta bort trösklar och plast paneler längs golvet i bilen. Sätt den nya mattan på plats och sedan ersätta alla skruvar och bultar. Nya golvmattor kan också göra en skillnad på toppen av nya mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97049.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.