Hur till Hook en MP3-spelare Upp till fabriken Radio i en 2002 Grand Prix

I 2002 års Pontiac Grand Prix erbjuds enkla alternativ för sin fabrik stereo, vilket återspeglar dess release strax innan den ökande populariteten av bärbara MP3-spelare. Grand Prix i SE trim hade en AM /FM-radio med kassettbandspelare, och GT och GTP trimmar ersatt kassettspelare med en CD-spelare. Trots att 2002 Pontiac Grand Prix saknade en extra ingång eller USB-port, kan en personlig MP3-spelare fortfarande vara ansluten till fabriken radio. Saker du behöver
FM-sändare
Kassettadapter
Visa fler instruktioner
1

välja mellan en FM-sändare och en kassett-adapter. Om du har en Grand Prix GT eller GTP, måste du använda FM-sändaren, eftersom bilen inte är utrustad med en kassettbandspelare. Om du har en Grand Prix SE, kan du antingen välja alternativet. Utanför radiofrekvenser kan ibland störa FM-sändare, men det händer inte med Kassettadapter.
2

Köp en FM-sändare eller kassett-adapter som fungerar med din MP3-spelare. IPod-exklusiva enheter tenderar att plugga bara in den egenutvecklade kontakten på undersidan av iPod, vilket gör enheterna oanvändbara för MP3-spelare från andra tillverkare. Om du inte har en iPod, välj en enhet som ansluts till din MP3-spelares hörlursuttag
3

Anslut din FM-sändare -. Om det är den enhet du valde - i instrumentbrädan cigarettändaruttaget och synkronisera radiostation med en på din fabrik radio,. välja en frekvens som inte används av en radiostation
4

Aktivera adaptern funktionen kit bypass på Grand Prix om du använder kassettadaptern. Förvandla din tändning till "run" eller "tillbehör" och stänga av radion. Med radion avstängd, tryck på "Tape /Play"-knappen och håll den intryckt i tre sekunder. Ett band symbol kommer att blinka i din fabrik radions display i två sekunder, vilket indikerar att bypass-funktionen har aktiverats. Sätt i kassetten adaptern i kassettdäcket som du skulle en vanlig kassett.
5

Vrid ner volymen på din MP3-spelare till ca midlevel så att du inte blåser en högtalare eller skada din hörsel när du koppla in den i.
6

Anslut din FM-sändare eller kassett-adapter till hörlursuttaget på din MP3-spelare, eller in i den egenutvecklade kontakten om din spelare är en iPod.
7 < p> Växla volymen som du vill, men kom ihåg att om du håller din MP3-spelare volym är för låg och använda din knopp fabriken radion för att höja volymen, kommer du att uppleva distorsion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97705.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.