Hur man tar bort en Ford F-150 Door Panel

Att veta hur man tar bort den inre dörrpanelen från din Ford F-150 pickup truck är en användbar färdighet. Det är nödvändigt om du ska byta ut högtalarna, tillsätt luftservo dörrlås, eller reparera ett fönster som har gått av spåret, till exempel. Borttagning av dörrpanel tar bara några minuter om du följer några enkla steg. Saker du behöver
Torx wrenchPanel verktyg (eller spackel) Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta handtaget fönster veven. Locket på veven pries off, utsätta en Torx T-20 skruven som håller handtaget på. Ta loss höljet av fönstret veven genom att bända loss den med en panel verktyg eller spackel.
2

Ta bort T-20 skruv med torx-nyckeln. Dra fönstret vev ut och ställ den åt sidan, tillsammans med skruven.
3

Bänd upp seglet panelen i framkant av fönstret. Bända bort den med din panel verktyg. Lossa sedan krysskruven som är utsatt. Ställ seglet panelen och skruva åt sidan.
4

Titta bakom inre dörrhandtaget. Du kommer att se ett plasthölje. Bänd detta av och lossa skruven bakom luckan tills handtaget lossnar. Ställ locket och handtaget åt sidan.
5

tag i sidorna av luckan på framsidan och baksidan och lyft ordentligt. Dörren panelen kommer att glida upp och släppa från sina clips. När luckan är lös, lyft bort den från dörren och ställ den åt sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97035.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.