Hur man tar bort de Heat Controls från en Toyota 4runner

Värmen och styr luften på Toyota 4Runner är monterade på mittkonsolen nedanför eller ovanför radion, beroende på årsmodell. Du kan behöva byta kontrollpanelen om den är bruten. Du kanske också måste ta bort 4Runner fabrik radio. Luften och värmen kontroller måste tas bort innan du tar bort radion, även om många andra paneler och komponenter måste också komma ut. Saker du behöver
Tänger
Pry Tool Review kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1989-1995 Toyota 4Runner
1

Koppla bort negativa batterikabeln för säkerheten. Använd en tång för att ta bort muttern från kabeln. Lyft kabeln från batteriet.
2

Flytta värme och luft brytaren till "Off". Greppa de fyra switch rattarna. Dra åt rattarna bort från kontrollpanelen för att exponera stavarna.
3

Sätt ett trim verktyg (företrädesvis av plast eller nylon) i det nedre högra hörnet av värme och luft-kontrollpanelen . Bänd nedåt för att ta loss hörnet av panelen.
4

tag i kontrollpanelen och dra bort.
2003-2007 Toyota 4Runner
5

Koppla bort den negativa batterikabeln för säkerheten. Använd en tång för att ta bort muttern från kabeln. Lyft kabeln från batteriet.
6

Öppna förvaringsfacket lock under värme och luft-kontrollpanelen. Ta bort Phillips-skruv i det övre hörnet på förvaringsfacket. Detta är den enda skruven som monterar kontrollpanelen.
7

tag kontrollpanelen ordentligt. Dra endera sidan av den bort för att frigöra klipp som håller den på plats. När panelen lossnar, kommer du att märka att den är kopplad till elektriska anslutningar. Koppla dessa anslutningar för att ta bort panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97233.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.