Hur man installerar ett bladmått Fuel på en Honda

En luft bränslemätaren kan du se resultatet av din Hondas bränsle och lufttryck vid körning. Motorn kommer att fluktuera i mängden av lufttrycket den drar in i motorn, beroende på syrehalten i luften. Ju rikare luften, desto mer gas din bil kommer att förbruka, magrare luft innehåll kommer att göra ditt fordons prestanda lidande. Saker du behöver
Drill
Rotary Tool Review Hålmall
Rundfilsdiameter
Tänger
20-22 AWG tråd
Avbitartång Tool Review Wire splitter verktyg
Lödkolv
Visa fler instruktioner
1

Montera mätaren luft bränsle på en plats som är nära din andra streck instrument. Detta gör att du kan se mätaren fluktuationer under körning. Borra skruvarna genom hålen i mätaren mall för att säkra fästet till instrumentbrädan. För att montera mätaren i instrumentpanelen, placera ett hål mall storleken på mätaren på instrumentbrädan och använda ett roterande verktyg för att skära i instrumentbrädan. Var noga med att inte skära i ledningar eller luftkudden bakom instrumentbrädan. Fila hålet med en rundfil. Montera mätaren inne i hålet med hjälp av fästet när du har anslutit de elektriska ledningarna från mätaren till motorn.
2

Skär en bit av 20-22 AWG tråd och band en del av tråden off i slutet så att ledningarna utsätts för. Använd tång för att pressa en kvinnlig spade terminal till den positiva polen på din mätare. Anslut en kvinnlig spade terminal till den negativa kabeln på mätaren. Skär en bit av 20-22 AWG tråd och band i slutet av den. Anslut en kabel till den negativa spade terminal på mätaren genom att sätta in det i kontakten.
3

Fäst den negativa änden av kabeln till jord på chassit. Marken som du använder ska vara fria från färg. Vira tråd runt en bult om möjligt.
4

Fäst den positiva kabeln på mätaren till en strömförsörjning i fordonet som bara tänds när bilen är igång. Wrap den positiva kabeln från mätaren till den positiva polen på batteriet.
5

Se bilens diagrammet för att hitta syresensorn. Skär i syresensorn tråd och skär en del av syresensorn kabeln från mätaren. Koppla ihop dem och använda en lödkolv för att löda fast kablarna ordentligt tillsammans. Montera mätaren luft bränsle och rikta in den innan du drar fast den på fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97615.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.