Hastighet Shifter Hump Installation

Bilden av en förare snabbt skifta en "fyra på golvet" som hans bil accelererar är en ikonisk del av fordonsindustrin historia, från den amerikanska muskelbilen glansdagar på 1960-talet till 21-talet Drift Racing fenomen idealiserade i "Fast & Furious"-filmer och "Gran Turismo"-spel. Men förare som vill uppgradera en fabrik-standard golvmonterad växelspak själva måste ta hänsyn till "puckel" som shifter stiger från. Medan puckeln delen kan köpas pre-made, kan golvet i bilen behöver modifieras för att rymma det. Saker du behöver
Saber såg
Metal fil
Svetsutrustning
Seam sealer
Visa fler instruktioner
1 Du kommer att behöva få tillgång till shifter montering genom att ta bort delar från insidan.

Ta bort säten, mattor och mittkonsol som behövs. Detta kommer att utsätta den del av golvet där shifter möter överföring, som är fäst på undersidan av bilen.
2 Byte en sändning kräver kunskap.

Byt överföringen om du gör det som en del av uppgraderingen. Addera 3

Placera shifter puckel på sin rätta plats på golvet genom att matcha växelreglaget till överföring, sedan Använd en penna eller krita att rita en kontur runt knölen, inklusive fläns som sträcker sig från det. Mät bredden på flänsen, sedan rita en mindre kontur storleken på puckeln minus bredden på flänsen.
4

Skär ett hål i golvet längs den mindre kontur. Detta kan göras med användning av en tigersåg, eller svetsning utrustning om plåten är för stark för sågklingor. Jämna eventuella ojämna kanter med en fil.
5

Installera shifter handtag så den är ansluten till transmissionen och sticker upp genom hålet du har klippt i golvet.
6 < p> Placera shifter puckel över shifter, korrekt i linje med hålet du har klippt, och antingen häftsvets den på plats eller montera den med några medföljande skruvar. Använd en söm sealer för att säkerställa kopplingen mellan shifter puckel och golvet är vattentät.
7

tillbaka konsolen, mattor och stolar, som behövs.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97702.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.