Hur man tar bort en Ford E150 Svankstöd Kontroll

Ford E150 har ett manuellt inställbart svankstöd sits . Den ländryggen funktionen lägger eller släpper mängden trycket i van s sittdynan . En runda reglaget manövrerar ländryggen systemet . Bara rycka på den här knappen , eller vrida den , är inte tillräckligt för att ta bort det . Ratten hålls på plats av en metallklämma . När du tar bort klippet , kommer ländryggen kontrollen rätt off . Saker du behöver
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Vrid ländryggen kontrollen moturs tills det inte längre kommer att vända . Detta slappnar E150 säte ryggradens systemet och gör det lättare för dig att ta kontrollen .
2

Tryck kanten på klädseln runt ländryggen kontrollen för att skapa arbetsrum bakom kontrollen . Inspektera området mellan kontroll och av klädseln att hitta metallklämma . Addera 3

Grip metallklämman med tång . Se till att du är gripande öglan och inte den öppna änden . Om du ser den öppna änden av klippet , gå till den motsatta sidan av kontrollen för att gripa tag i öglan på klippet .
4

Dra klippet ut med tång . Det kommer att släppa från sitt fäste , vilket frigör ländryggen kontroll . Dra av kontroll med handen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97556.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.