Instruktioner för hur man installerar Bil förstärkare och högtalare

Bilstereo, förstärkare och massor av talarna är eftermarknaden alternativ som har vuxit mycket under de senaste åren. Dessa kan vara en betydande kostnad för någon inte är nöjd med sin bilens nuvarande ljudsystem. Listan över alternativ som finns idag är häpnadsväckande. Många artister har hjälpt denna sektor att växa genom att främja stora ljudsystem på radion och i sina musikvideor. Bilstereo är idag en miljard dollar industri. Saker du behöver
Skruvmejsel
Drill
avbitare
Wire strippor
eltejp
Kabelgenomföringar
Visa fler instruktioner
1

Identifiera förstärkarens storlek strömkabel. Välj rätt genomföringen storlek för den kabeln. Genomföringen instruktioner kommer att identifiera storleken hålet som behövs för genomföringen. Borra ett hål genom bilens brandvägg och installera genomföringen. Skjut strömkabeln genom tätning in i passagerarutrymmet. Dra kabeln tillbaka till förstärkaren plats och anslut den till förstärkarens effekt terminal. Förstärkarens jordledning kan kopplas till någon solid metall del av ramen. Var noga med att ta bort all färg i anslutningspunkten för att säkerställa en god anslutning.
2

Ta bort de befintliga skruvarna som håller stammen högtalarna på plats och ta bort dem. Installera nya högtalarelement. Anslut de positiva och negativa högra bakre högtalarkablarna från radion till de positiva och negativa högra bakre ingångar på förstärkaren. Upprepa denna process för vänster bakre högtalarkablarna. Dessa kommer att anslutas till den bakre vänstra ingångar på förstärkaren. Kör högtalarkabeln från positiva och negativa högra bakre utgången på förstärkaren till den högra bakre högtalaren. Anslut den positiva ledningen från förstärkaren till den positiva polen av högtalaren. Anslut den negativa kabeln från förstärkaren till den negativa polen av högtalaren. Upprepa denna process för vänster bakhögtalare.
3

bort luckan luckan om dörren högtalarna är också att ersättas. Detta kan kräva ett specialverktyg för popping luckan täcker av. Ta bort skruvarna som håller de befintliga högtalarna på plats och ersätta de befintliga högtalarna. Ansluta högtalarna till förstärkaren är detsamma som att ansluta stammen högtalarna. Den enda skillnaden är att anslutningen görs till den vänstra främre terminaler och rätt terminaler front.
4

Kör en remotekabel från förstärkaren fjärrterminalen till en 12-volts brytare inom räckhåll medan du kör . Anslut att kabeln till en sida av omkopplaren. Den andra sidan av omkopplaren måste vara ansluten till en strömkälla. Om kabeln är ansluten direkt till batteriet, kommer förstärkaren kör helst att strömbrytaren är på, oavsett om inte motorn är på. Detta kan köra ner batteriet. Denna tråd ska anslutas till en källa i bilen som bara kommer att köra om motorn är igång eller tillbehören är påslagna. Detta kan vara radions strömkabel eller vindrutetorkaren strömkabeln. Dessa är lättast att hitta på säkringsdosan. Inte helt skära av nätkabeln. Skala av tillräckligt isolering för att få en bra anslutning. Anslut remotekabel till strömkabeln och slå in den med eltejp.
5

Anslut förstärkarens elkabeln till den positiva polen på bilbatteriet. Starta bilen och testa systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97256.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.