Hur man målar Civic Cluster Needles

Cluster nålar finns på bilens mätare - de som rör sig fram och tillbaka och peka på din aktuella hastighet, återstående bränsle, och varvtal. I de flesta Honda Samhällskunskap, särskilt äldre, klustret nålar är vita. Vissa mottagare kanske vill ha en färg med lite mer stil, och med ungefär en halv timmes fri tid och rätt verktyg kan du måla dina kluster nålar vilken färg du önskar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Sprayfärg
Maskeringstejp
Pappersarket
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Borttagning av Cluster

1

Ta bort de två under valv mätaren bezel med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan. Mätaren bezel är det som håller mätaren klustret och ligger precis framför din ratt.
2

Pop ut mätaren bezel genom att trycka ned den främre delen tills du känner två clips poppa ut. Tryck upp den övre delen av ramen och dra ut den. Hela bezel ska komma ut, utsätta nakna mätaren klustret.
3

Ta bort de fyra skruvarna som finns i varje hörn av mätaren klustret och ställ dem åt sidan.
4

Dra mätaren klustret framåt, luta ansiktet mot knät. Avlägsna pluggarna från baksidan av mätaren klustret genom att trycka ner på klippet de är knutna till först, och sedan försiktigt dra ut dem. Pluggarna är färgkodade så att du kan sätta tillbaka dem senare.
5

Haka de sex clipsen som håller glaset till mätaren klustret. De dyker bara ut med fingertopparna. Det kommer att finnas tre på ovansidan och tre på botten. Med glaset bort, kommer du att ha tillgång till nålarna. Addera Måla Needles
6

omger området runt en av nålar med målartejp att hålla sprutdimma utanför urtavlor.
7

peta ett hål i ett papper och placera nålen genom det, låg då arket platt mot mätaren. Detta kommer att ytterligare bidra till att förhindra sprutdimma från att få på mätarna.
8

Spray klustret nålen med sprayfärg med avseende på just oss måla instruktioner. De flesta sprutlackeringsfärger kräver att du hålla burken munstycke cirka tio inches från nålen och spraya tills det är helt färgade.
9

Låt nålen lufttorka i minst 24 timmar. Tre till fem timmar kan räcka, men du måste ta hänsyn till att nålen kommer att vara i ständig rörelse.
10

Upprepa steg 1-4 med andra kluster nålar du vill måla. Återmontera klustret mätare genom att vända stegen i avsnitt 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97490.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.