Hur man installerar ett spel system i bilen

Installera en TV med en DVD-spelare i en bil har blivit vanligt för många människor. Nästa nivå är att installera ett spelsystem. Det finns inte en standardmetod för installation av en, men det är möjligt. När din bil har en TV i det, kan du ladda din Playstation eller Wii till din bil för spelande i farten. De viktigaste sakerna är att hitta en säker plats för spel system i bilen och ett sätt att ansluta strömförsörjningen till det elektriska systemet. Saker du behöver
spelkonsol i bilen TV
RCA-kabel
UPS
Velcro monteringslister
i bilen förvaringsenhet
Visa mer Instruktioner
1

Installera en TV i bilen om den inte har en. TV: n måste inportar som kommer att arbeta med din spelkonsol, mest använda RCA kontakter. De flesta bil-tv går in i en sits nackstöd, skär ett hål på baksidan av nackstödet och passar TV-ram inom det
2

Montera spelkonsol på ett säkert ställe.. Om det finns tillräckligt med utrymme, under passagerarsätet är bra. Du kan även montera den på instrumentbrädan om den inte är i förarens ögon eller i vägen för krockkuddarna. Självhäftande kardborrband håller den på plats. Om ingen annanstans, prova lagra den i handskfacket.
3

Anslut konsolen till TV: n med hjälp av RCA-kablar. Om TV: n är i en sits nackstöd, dra kablarna upp genom sätets klädsel. Detta fungerar bäst om konsolen är under sätet. Om det är i fronten, rutten en tillräckligt lång kabel under sätet och upp genom klädseln.
4

Anslut konsolens strömadapter till bilens elsystem med en DC-inverter. Placera omriktaren i ett hörn av passageraren brädan och koppla in den i en cigarett adapter. Kör konsolens nätsladden från under stolen (eller längs kanten av instrumentbrädan) och koppla in den i omriktaren.
5

Förvara ditt system spel och styrenheter i en säker behållare. En bil arrangör från en automatisk leverans butik kommer att fungera och oftast monteras på valfri golvskiva med kardborrband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97043.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.