Hur man installerar lädersäten i en Dodge Stealth

Dodge tillverkade Stealth 1991-1996. Denna bil var tillgängliga i fyra olika modeller inklusive basmodellen, ES, R /T och twin-turbo R /T. Vid byte av ursprungliga stolar med lädersäten är det viktigt att hitta platser som korrekt passar i din bil. Den Stealth hade fri höjd 37,1 inches i fronten och 34,1 inches i baksätet. Köpa säten som är ungefär samma storlek som originalen kommer att garantera en korrekt passform och liknande tillgängliga passagerarutrymmet. Saker du behöver
Hylsnyckel
Philips head skruvmejsel
Läderklädsel
Visa fler instruktioner
framsäten
1

komma under befintliga platser på framsidan av din Stealth och haka några kablar. Dessa trådar köra elektroniska reglersystem för era platser. Använda en Philips skruvmejsel, skruva framstolarna från fästet. Montera en hylsnyckel skruvarna på fästet
2

. Skruva dessa bultar och lägg dem på en säker plats så att de kan användas för de nya platserna. Ta bort fästena från golvet i ditt Stealth.
3

Place de nya fästena på golvet där du bara bort de andra från. Skruva dessa fästen på plats med hjälp av ny hårdvara, om någon kom med dina nya säten, eller använda de gamla bultarna. En hylsnyckel bör användas för att skruva fästen i golvet. Dina nya lädersäten ovanpå monteringskonsolerna
4

Place. Skruva sätena till de fästen med hjälp av en skruvmejsel.
5 p Om era platser är elektroniskt styrda, anslut kablarna på golvet under sätet på pluggar enligt de nya platserna. Detta gör att dina nya platser som ska justeras med de flesta elektroniska kontrollenheter växlar.
Baksäten
6

Skjut spärren på sidan av dina baksäte ner. Detta gör att du kan dra baksidan av baksätets ner, avslöjar skruvarna på baksidan av sätet.
7

hjälp av en hylsnyckel, skruva loss skruvarna på baksidan av sätena. Lossa skruvarna under den främre läppen av sätets botten med en skruvmejsel.
8

dra befintliga baksätet ur bilen. Placera det nya baksätet på sin plats.
9

Bolt den nya stolen på plats med hjälp av en hylsnyckel. Skruva den främre delen av sitsen på plats med skruvarna som fanns på den ursprungliga sätet. Vänd baksidan av sitsen upp och skjut den bakåt tills den låses fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97511.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.