Hur man installerar en B & M 70.273

The B & M 70.273 Super Cooler håller din bil s sändning från överhettning. Den transmissionsolja omdirigeras genom super kylaren, som reglerar temperaturen. Den super kylare är installerad på den främre änden av kylaren och ansluter direkt till både kylaren och växellådan med transmissionsledningar svalare. Om B & M kit du installerar inte innehåller transmissionsledningar svalare, köpa några från en bil delar butiker eller på Internet. Saker du behöver
Skruvmejsel
Skiftnyckel Sida 3 överföring svalare linjer med koppel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen och säkra den med huvfäste.
2

Lossa skruvarna på fläktkåpa med en skruvmejsel. Lägg skruvarna åt sidan. Lyft fläktkåpa och ta bort den från bilen. Ställ den åt sidan.
3

Skjut kylaren tillbaka för att ge plats för B & M Super Cooler. Sätt i B & M Super Cooler i springan mellan kylaren och fläkten. De två beslagen på kylaren måste möta rakt uppåt eller åt sidan, men inte ner. Släpp kylaren.
4

Skruva den passande lock på kylaren och ställ dem åt sidan.
5

Anslut en överföring svalare linje till vardera av de två armaturer. Dra åt anslutningarna med en skiftnyckel. Anslut en adapter montering på varje svalare linje om kylaren och transmissionen inte har lämpliga passande anslutningar.
6

Anslut "Out" svalare linje till "I" montering på transmissionen. Anslut "I" svalare linje till "Out" montering på transmissionen. Dra åt anslutningarna med en skiftnyckel.
7

Anslut en överföring svalare linje till "I" fästet på kylaren och "Out" montering på transmissionen.
8 < p> Byt fläktkåpa och fäst den med de reserverade skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97683.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.