Hur Wire CR-X RS Mätare

Ansluta vintage mätare från RS Gauge Works till din Honda CRX instrumentpanelen kräver ledningsdragning gammaldags anslutning till din nya kabelstammen. RS Gauge Works specialiserat på gammaldags mätare för veteranfordon som en Ford 1948, men du kan ansluta nya Honda CRX ledningar till de gammaldags kontakterna på en RS Gauge. Du kommer att behöva för att hålla anslutningar och kretskortet för stock mätare så att alla de elektriska kretsarna har kontinuitet. Bara dra om de anslutningar som du har en RS mätare. Saker du behöver
Avbitartång
Kabelskalare 16-gauge isolerad tråd
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabel.
2

Observera mätarna på din RS mätarpanel som du behöver sladdar. Vanligtvis kommer du att ha en hastighetsmätare, bränsle, oljetryck, batteri och kylvätska temperaturmätare. Du kommer att behöva skära motsvarande ledningarna till CRX kombiinstrumentet så att du kan ansluta dem till din RG Gauge klustret.
3

Skär gul-gröna ledningen från 12-poliga kablage utnyttja för kylvätsketemperatur. Skär den gula-vita ledningen för bränslemätare, på 1991 modellerna, detta ligger på 6-pin sele. Skär gul-röda kabeln för oljetryck och vit-blå tråd för batterinivå. Tejpa skurna ändarna av trådarna på ledningsnätet så att de inte flyttar runt och störa de andra trådarna.
4

Strip en halv tum av isoleringen från den gula sladden ungefär fyra inches bort från ledningsnätet. Gör samma sak för den svarta sladden. Den gula ledningen ger ström. Den svarta kabeln ger grundstötningen.
5

Förbered anslutningstrådarna att ansluta från makten och marken till RS Gauge. Klipp två trådar för varje mätare, men inte hastighetsmätaren, bara klippa en tråd för ett batteri mätare. Skala av sista halv tum av isoleringen från båda ändarna av trådarna.
6

Bend ena änden av en tråd runt ren metall av den gula ström-ledningar. Nyp tråden tätt runt strömkabeln med tång. Upprepa för alla strömkablarna. Gör samma sak för den ena änden av alla jordkablar. Om du har fyra mätare, inte inklusive hastighetsmätare, bör du ha tre strömkablar och fyra jordkablar ansluten till bilens ledningar. Linda in anslutningarna i eltejp.
7

Anslut den andra änden av strömkabeln och jord kablar till de utsedda terminaler på RS Gauge. De flesta RG Mätare använder en skruv-post terminal. Lossa skruven, böja metallen i kabeln i en krok, ögla kroken runt stolpen och dra åt skruven. Endast batterimätaren kommer sakna makt tråd, jordledningen ansluts på samma sätt på batterimätaren som det gör på de andra mätarna
8

Strip sista halv tum av isoleringen från ledningarna. du skär från selen. Anslut bränsleledningen tråden till bränsle-mätare terminalen markerad "Sender." Gör samma sak för olje-och temperaturmätare. Anslut batterikabeln till voltmetern inlägget för batterimätaren.
9

Sätt den runda kontakten i hastighetsmätaren spårvidd, som är mekaniskt kopplad på både CRX och RS spår.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97704.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.