Hur du ändrar en Jetta Shift Knob

Om du vill lägga till lite stil på insidan av din Volkswagen Jetta MK IV, installera en manuell växelspaksknopp kan vara ett bra ställe att börja. Inte bara är det växelspaksknopp en central del av inredningen, men du är också interagerar med det hela tiden när du kör som du växla. Eftersom det är en av de viktigaste punkterna i det inre, bil entusiaster ser ofta att uppgradera till en egen växelspaksknopp. Men med MK IV, måste du också köpa ett nytt skift stöveln eftersom fabriken boot är fäst vid fabriken växelspaksknopp. Saker du behöver
Växelspakknapp boot
Shift
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft skift stöveln ovanför växelspaksknopp med dra på elastiskt underlag. När boot dras ovanför växelspaken, ser du basen av växelspaksknopp. Kängan är kopplad till fabriken växelspaksknopp.
2

Använd en platt skruvmejsel för att bända loss metallstycket krympt till basen på växelspaksknoppen. Denna krusade lappar är vad håller växelspaken till växelspaken.
3

Dra loss växelspaksknoppen. När metallstycke lossas eller avlägsnas, dra bort växelspaksknoppen. Den boot kommer att lossna med växelspaksknopp eftersom de två är fästa.
4

Fäst nya växelspaksknopp och stöveln. Varje växelspaksknopp och stöveln är olika och bör komma med sin egen uppsättning av installation riktningar. I många fall kommer de kommer med sin egen uppsättning av monteringsverktyg. De flesta rattar, såsom MoMo varumärket, använd insexskruvarna för att dra åt den nya knoppen på växelspaken, medan de flesta stövlar använder elastiska toppar en bas för att fästa på trim och knoppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97099.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.