Skillnader i Pontiac Pulleys

Remskivor hålla motorn igång och pålitligt, och finns i hela bilen nära generatorn, vattenpumpen och servopumpen. Effektivare remskivor kommer att öka din hästkrafter, medan äldre, slitna, eller illasittande remskivor kommer att kräva mer motorns insats och öka ditt tillbehör drag. Förutom många andra eftermarknadstjänster uppgraderingsalternativ, tillåter Pontiac personer att köpa remskivor för deras fordon, som varierar i ett antal olika sätt. Material

Pontiac gör sina remskivor i en mängd olika material, inklusive plast och stål. Skillnaden i materialet påverkar vikten av remskivan, vilket kan öka eller minska tillbehöret dra placeras på din motor. Stål remskivor är mindre benägna att skadas av närhet till motorn.
Surface

ytan av vissa av Pontiac remskivor är hack med spår, speciellt för serpentin-typ remskivor. Spåren är oftare ses i stål och andra remskivor av metall. Det finns en mängd olika typer av block, inklusive bälte sträckarremskivor och bälte
Typ

frilöpande remskivor. Som namnet antyder, sträckarremskivor dra remmar spända, och upplever mer stress än frigående remskivor.
Storlek

Naturligtvis en av de mest uppenbara skillnaderna i Pontiac remskivor är storleken. Mätt i djup och diameter (kallas ibland bredd), Pontiac remskivor är av varierande storlekar som ofta är monterade på vissa bilmodeller. Du vill att matcha storleken på ersättning remskivor till storleken som behövs för ditt fordon. De flesta trissor räckvidd upp till 4 inches i bredd och 1 till 1,5 inches i djupet.
Garanti

Pontiac erbjuder en standard ett års garanti på sina remskivor, återförsäljare kan erbjuda ytterligare eller utökade garantier. Medan trissor av någon sort sällan kosta över $ 10, är ​​de säkert delar som du inte vill ha fel eller bryta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97473.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.