Felsökning av en Edge CTS

The Edge Color Touch Screen (CTS) är en eftermarknads produkt som används för att programmera specifika funktioner i din bil. Enheten är konstruerad för att fungera inom OEM kalibreringar som fastställts av tillverkaren. Uppdatering av enheten görs genom att ansluta den till datorn och använda internet. Om du får problem med enheten, måste du vidta åtgärder för att fastställa orsaken. Saker du behöver
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Verifiera att anslutningskabeln är korrekt ansluten till baksidan av enheten och är inte upp och ner. Tryck på kabeln för att kontrollera att den är helt ansluten om EGTS inte visas på displayen.
2

Anslut enheten till datorn med USB-kabeln. Använd Fusion programvara som tillhandahålls med enheten för att kontrollera om en uppdatering till kanten CTS om du hör flera pipljud från displayen.
3

Starta ditt fordon eller peka på skärmen någonstans med pekfingret om Edge CTS startar inte när nyckeln är inställd på "On" läge i tändningslåset.
4

Flytta enheten i direkt solljus och låt den svalna om du hör två långa pipljud från displayen. Detta indikerar att enheten är för varmt för att fungera normalt.
5

lokalisera säkringen för bilens cigarettändaruttag. Ta bort säkringen med tång och kontrollera om det blåses om enheten inte slås på. Byt ut en trasig säkring mot en ny och försök att slå på enheten igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97672.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.