Hur installerar jag en mobil Floor Mount?

Tycker du själv att fumla för din telefon medan du kör, eller försöker hålla ögonen på vägen medan känsla runt stolen och golvet för att hämta din telefon? Det verkar som om någon skulle komma med en anordning som skulle hitta en telefon på ett ställe, så att du skulle kunna hitta och använda det snabbt om en nödsituation skulle uppstå. Nåväl, nu är de bara göra en sådan enhet som tillåter dig att placera din telefon i en position som du väljer i din bil inom räckhåll, där du kan äntligen hänga med det. Installationen kan göras med några enkla verktyg. Saker du behöver
Mobile golvhållare kit
Diagram
Socket Drill skiftnyckel Mössor och bit
Skruvmejsel
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Sitt ner i bilen vid ratten och föreställa dig själv att nå för din telefon medan du kör. Förläng din arm till de olika platser du funderar för att lokalisera och montera din telefon. Fundera på om du föredrar det monterat på konsolen, golvet eller vid sidan av passagerarsätet närmast din högra arm.
2 Sätta mobiltelefon inom bekvämt långtgående avstånd minskar risken.

Placera golvhållare vid främre vänstra hörnet av passagerarsätet och testa din långtgående avstånd och bekvämlighet från den positionen. Om denna position passar dig, använd en hylsnyckel för att lossa den vänstra främre bulten sits spår på golvet.
3

grenslar stolen skenbult med den öppna änden av fästet. Dra den vänstra främre bulten sits spår tillbaka ner tills det är tätt runt fästet. Sätt den flexibla stålskaft i det gängade upprätt på fästet och skruva fast den ordentligt. Snap in den anpassade telefonen vaggan på plats på toppen av golvet montera och böj flexrör till inom räckhåll.
4 Console fästen är bra alternativ för att få telefonen så säkert nära som möjligt.

Försök installera golvet fästet på konsolen, om passagerarsätet fästet är alldeles för långt bort från dig när du kör. Antingen höja bilen på en verkstad lyft att få en ordentlig titt på vad som finns på undersidan av där du kommer att borra eller krypa under bilen med en bra ficklampa för att få en titt. Detta kommer att undvika din borrning i en kritisk linje eller andra sidan och skadar fordonet onödan.
5

Använd en borr och borra de tre hålen i konsolen ner genom det inre metall brädan. Borra försiktigt och håll borren tillbaka från att tränga långt utanför metallen på den andra eller under sidan. Bolt golvhållare till fordonets konsol med korta kraftiga skruvar. Montera fästet församling som tidigare beskrivits.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97474.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.