Vad Är Karta lampor?

En karta lampa är en liten lampa som du använder i din bil för att ge dig en fokuserad liten ljusstråle. En karta lampa kostar någonstans mellan $ 10 och $ 50, beroende på olika funktioner. Oavsett vilken lampa du väljer, de ger allt du med en extra ljus i bilen. Anledningar att använda en karta Lamp

Din bil levereras med en overhead lampa, men en overhead lampa är inte den bästa lösningen i varje omständighet. Till exempel, om du kör och din passagerare måste titta på en karta för vägbeskrivning, kan en overhead lampa störa din vision. Även om de långa bilturer din passagerare kanske vill läsa, och en karta lampa är en perfekt lösning för detta. En karta lampan är också en lösning för när barnen somnar i bilen, och du drar över för att få något att äta. Du vill se din mat men vill inte väcka dina barn, så använd en karta lampa.
Typer
p Det finns två typer av karta ljus, en som är förinstallerat i din bil, och en som är portabel. Några av de nyare bilarna har en förinstallerad karta lampa på undersidan av backspegeln. Den andra typen är en portabel karta ljus som ansluts till din cigarettändare eller använder ett litet batteri. Den bärbara karta ljuset har en flexibel arm med ljuset på slutet, eller en clip-on funktion som klipp på solskyddet. Addera ditt ljus färg

Du kanske tänker på de praktiska syften för en karta lampa, och för detta vill den typiska vita ljus ljus kartan. Du har också möjlighet att välja en karta lampa som använder ett blått ljus, så detta är praktiskt och ger också en annan stämning i bilen.
Specifikationer för ett prov Karta Lamp

Även om det finns olika specifikationer för olika map ljus, kommer detta att ge dig en uppfattning om specifikationerna för en typisk karta ljus som ansluts till en cigarettändare. Lampan använder en enda 12-volt/5-watt halogenlampa. Armen på lampan är 6 1/4 inches lång och den totala längden är 11 3/8 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97460.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.