Hur man installerar 2006 Jeep Wrangler Console cylinderlås

Den 1997-2006 Jeep Wrangler kom standard med en mittkonsol som inte låser som tidigare versioner av Wrangler. Detta kan vara ett problem eftersom de flesta Wranglers är olåsta eller har inget tak på toppen. Detta gör Wrangler mottagliga för inbrott. En låsning mittkonsolen kommer att hålla din Jeep säkrad, och ersätta din konsol stock center är faktiskt lättare än många skulle tro. Saker du behöver
LÅSSATS mittkonsolen med hårdvara
Ratchet och Hylsnyckelsats
Borrmaskin
3/8-tums borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna gummi foder som finns i de främre mugghållare för att avslöja en stor svart bult. Ta bort bulten med en spärr och socket set.
2

Avlägsna gummering från de bakre mugghållare. Ta bort de båda skruvarna som finns under fodret. Dra mittkonsolen upp och ut ur Jeep Wrangler.
3

Borra befintliga monteringshålen med 3/8-tums borr för att göra borrhålen lite större i diameter. Placera den nya låsande konsolen på monteringshål.
4

Använd stjärnskruvmejsel för att dra åt självgängande skruvar i hålen på passagerarsidan av den låsande konsolen. De är självgängande skruvar så att du inte behöver förborra alla hål.
5

Använd spärrfunktion för att skruva ner konsolen med hjälp av de 5/16-tums bultar och muttrar i 3 /8-tums hål du borrade. Använd nyckeln som medföljer konsolen att låsa konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97534.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.