Typer av Automobile fönster toning

Fönster toning är ett populärt val för många förare på grund av materialets förmåga att mildra värmeupptagning från solljus. Toning reducerar hur mycket solljus kommer in i en bil och hjälper till att hålla det svalt, och ofta ser bra ut medan du gör det. Vissa Färgtoning typer kan tillämpas endast på fabriken, medan andra finns främst som eftermarknaden modifieringar. Vissa stater och lokala myndigheter har bil toning lagar som begränsar fönster toning, så kontrollera alltid att se vad som är tillåtet i ditt område innan du får dina fönster tonade. Färgade Film

Färgade film Färgtoning material fäster på insidan av bilens fönster och oftast mäter mellan 2 och 7 mm eller .002 och .007 inches. Dessa filmer är färgade till en viss färg som återspegla en del av solljuset utåt. Det reflekterade ljuset absorberas sedan av fönsterglaset och avleder i utomhusluften som bilen färdas. Färgade filmer brukar erbjuda skydd mot ultraviolett (UV) strålning och skryta splittras resistenta egenskaper.
Avsatt film

Liksom färgad film, avsatta filmen har UV-resistent och lätt resistenta egenskaper , men skiljer sig från färgade nyanser i hur den tillverkas. Avsatta filmen har en extra metalliserad beläggning som normalt ger en mörkare, speglad yta. Avsatta filmerna är begränsade av vilka typer av metaller som kan avsättas på filmen, vilket är vanligtvis aluminium, nickel-krom eller koppar.
Förstoftade Film

Förstoftade filmen har också ett metalliserat skikt som fungerar som en reflekterande yta, men skiljer sig från avsatt film i hur att metalliserade skiktet är fastsatt. Metallskiktet blir fäst till filmen på atomlager, vilket gör materialet lättare och tunnare än avsatta filmen. Förstoftade film toning är typiskt högreflekterande med liten spegeleffekt.
Hybrid Film

Hybrid filmer består av både reflekterande färgämnen och metalliserade reflekterande skikt. Dessa filmer använder ofta kompletterande material för att producera toning som är både mycket reflekterande och ljust på samma gång. Till exempel, en hybrid film som använder en mörk färg kombinerat med en titanskikt både reflekterar mycket ljus och är mycket lättare i utseende än en mörk film av lika reflekterande egenskaper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97298.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.