Felsökning en AC Inverter

AC växelriktare tar likström - som vad du skulle hitta i ett fordon eller båt - och omvandlar det till hushåll-stil växelström. Detta gör att du kan använda hushållets AC elektronik på språng, sparar kostnader och tid bekostnad av att ständigt ersätta eller åter ladda batterierna. Problem med en AC inverter kan inkludera watt gränsvärdet överskrids, larm, och avstängning. Instruktioner
1

titt på produkten etiketten på utrustningen du vända till AC och kontrollera att den inte överskrider omriktarens maximala märkeffekt --- mäts i watt. Apparaten har ofta en skylt eller etikett med specifikationer som inkluderar wattal. Omriktaren kommer ofta innefatta kontinuerlig effekt i modellnamnet, men det bör vara på en skylt någonstans också. Var medveten om att det finns en skillnad mellan kontinuerlig och toppeffekt. Kontinuerlig effekt är effekt som används under en period, ofta 1 timme. Toppeffekt är makt stött på ett uppsving, ofta 0,1 sekunder.
2

Minska belastningen om omriktaren stängs av. Växelriktare har termiska överbelastningsskydd, ibland i kombination med ett larm. Det kan återställa på egen hand, eller leta efter en reset-knapp. I varje fall ge lite tid för omriktaren att svalna. Det bör vara varm, inte skållning.
3

Förbättra ventilationen om omriktaren håller stänga och du är säker på att din last är inom de driftparametrar omriktaren. Leta efter rockar eller andra föremål som kan kväver omriktaren. Hot spots som under framsätet i en bil eller i flytväst fack för en båt är dåliga platser för din inverter. Sätt den på sätet, eller lämna ut det på en båt.
4

Sänk omgivningstemperaturen om omriktaren fortsätter att skära ut. Till exempel, vrid bilens luftkonditionering på när du använder AC inverter. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97343.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.