DIY Scanner Med en mobil Mount

Vissa bildläsare betecknas som "Base och mobil" skannrar i deras marknadsföringsmaterial. En bas scanner som också mobil-kompatibla sannolika levereras med ett fäste som kan användas för att montera skanner i ett fordon, och även ett bordsfäste. Skannern kommer sannolikt också att levereras med en cigg-stil plugg, och en kraftkälla för ett vägguttag. Permanent montering av en skanner i en mobil miljö innebär en viss DIY att installera scannern och anslut strömförsörjningen. Saker du behöver
Drill Pen hotell med bitar
skruvmejsel
nagelfil
Connector
Visa fler instruktioner
1

Håll konsolen in situ och markera hål för skruvarna med pennan. Använd monteringskonsolen som mall för att bestämma den monteringsplatsen. Undvik områden som kan störa krockkuddar eller din körning. Under instrumentbrädan är bäst. Borra hålen och skruva fästet med de medföljande skruvarna.
2

Identifiera vilken pol marken. Nästan alla bilar använder en negativ jord. Kontrollera detta genom att spåra den svarta, negativa kabeln på batteriet och kontrollera att det är fäst på chassiet. Addera 3

Anslut den röda kabeln från DC sladden till tillbehöret blocket i säkringsboxen . Skannern s kabelsats sannolikt har en in-line säkring, så du behöver inte oroa dig för att välja en kondenserad läge.
4

Koppla den svarta kabeln till chassit genom att fästa den nakna änden av tråd till en ren metall del av fordonet. Använd en skruv inbäddad i metall arbete. Ta bort skruven och rensa bort kroppen måla med nagelfil. Pressa den svarta kabeln på en tråd kontakten och sätt in skruven i kontakten ring. Skruva assemblage tillbaka i metall arbete.
5

Fäst antennen i uttaget märkt "ANT" eller liknande och montera scannern till fästet med skruvarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97673.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.