Hur man använder Circular Självhäftande Universal Dash skiva

Förare som använder mobiltelefoner distraheras från att betala full uppmärksamhet till sin omgivning. Enligt National Highway Traffic Safety Administration, 18 procent av dödsfallen rapportera mobiltelefon distraktion i distraherad körning-relaterade olyckor. Installera en universell streck skiva för att hålla din mobiltelefon på fordonet instrumentbrädan tillåter hands-free användning av din telefon så att du kan koncentrera dig på vägen och bilar runt dig. Saker du behöver
Montering Alkohol skiva
rengöringsdynans
Självhäftande streck piedestal
Mobiltelefon vaggan
Mobiltelefon
Visa fler instruktioner
1 < p> Välj en plats för instrumentbrädan skiva som är lätt att nå från förarsätet i bilen.
2

riva upp alkoholen rengöringsdynan och gnid den på det område som du vill montera din cell telefonen till instrumentbrädan. Låt alkoholen försvinna i ca 2 minuter eller tills det är torrt.
3

Peel papper liners bort den självhäftande streck skivan och tryck fast den ordentligt på den rengjorda delen av instrumentbrädan. Låt instrumentbrädan bota skivan lim till ditt fordon streck under 24 timmar.
4

Skjut koppen piedestal sug i botten på den självhäftande skivan. Tryck den bakre spaken nedåt för att säkra sockeln till instrumentbrädan skivan.
5

Vrid inställningsratten på basen moturs för att lossa den. Vinkla sockeln mobiltelefon mot dig i en enkel att nå positionen. Dra åt vredet medsols.
6

Håll vaggan mobiltelefon över framsidan av sockeln. Skjut den på framsidan av sockeln uppifrån rikta in spåren på baksidan av vaggan med piedestalen huvudet.
7

Placera din mobiltelefon i hållaren och skjut sidorna i att hålla telefonen på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97671.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.