Hur man skapar en Center Console för en Chevy Truck

Center konsoler ingår inte när du köper en Chevrolet lastbil, men det betyder inte att man inte kan användas. Köpa en tillverkad konsol kommer inte garantera att det kommer att passa i det begränsade utrymmet i hytten. Skapa en anpassad konsol för just din Chevy truck kommer att säkerställa en korrekt passform och ger önskat anpassat utseende. Hela processen kräver inga speciella kunskaper eller verktyg för att slutföra. Seden mittkonsolen för en Chevy truck kan installeras i cirka fem timmar. Saker du behöver
Måttband
Kartong
Tape
Marker, penna, blyertspenna
Saxar
½-tums plywood
Cirkelsåg
Jigsaw
Borra med lite
Röd plast party cup
Hot lim
Fleece
Glasfiber blandning
Pensel
120-grit sandpapper
Glasfiber grundfärg
Glasfiber måla
Glasfiber tydlig täckfärg
Visa fler instruktioner
1

Mät det område där du vill placera en konsol med ett måttband. Mät önskad höjd och bredd av konsolen.
2

Skär en lämplig mängd av kartong för att passa dessa mätningar. Tejpa ihop bitarna för att skapa formen. Detta kommer att fungera som en rättegång konsol så att de passar. Klipp inte ut mugghållare eller andra hål i lådan - det är inte nödvändigt. Detta är endast avsedd för att bestämma formen och storleken på konsolen..
3

Placera kartong formen på plats inuti Chevy truck Se till att den sitter säkert på plats. Gör justeringar om det behövs.
4

Rita formen på de önskade mugghållare och andra öppningar i kartongen. Demontera kartong formen. Skär öppningar längs de ritade linjerna.
5

spåra varje bit av kartong ut på en bit av ½-tums plywood. Spåra alla öppningar på plywood. Skär trä med en cirkelsåg och sticksåg. För cirklar inuti som måste skäras ut, använd en borr för att skapa ett hål för att sätta pusslet in.
6

Skär toppen av koppen av för att göra koppen bara två inches tall. Mät den nya fälgen och se till att det kommer att täcka hela hålet i mugghållaren. Applicera varmt lim till toppen av en plast cup. Tryck koppen till öppnandet av mugghållaren. Detta kommer att skapa formen för mugghållare. Upprepa för varje ytterligare mugghållare.
7

Montera ihop bitarna på samma sätt som den kartong versionen. Fäst dem med slutbehandling naglar. Dessa är små spikar som inte kommer att ge strukturellt stöd, men kommer att hålla konsolen tillsammans tills glasfiber appliceras. Dessa naglar kommer att förhindra bristningar i trägolvet.
8

Täck hela strukturen med glasfiber fleece. Staple ullen på plats. Skär fleece efter behov. Kontrollera att all fleece ligger plant och slät. För öppna områden som inte har någon ved stöd dra fleece spänt. Eventuella bubblor i fleece kommer att visa efter glasfiber har applicerats. Applicera varm lim till små inuti områden som mugghållare, tryck ullen till limmet. Se till att ullen ligger plant och flush.
9

Blanda glasfiber enligt tillverka riktningar. Blandningen kommer att vara lite tjockare än färg. Tillämpa glasfiber till fleece med en pensel. Ullen kommer att suga upp glasfiber blandning. Applicera en generös mängd av glasfiber. När blandningen torkar det kommer att orsaka ullen härda. Låt konsolen torka i cirka två timmar.
10

Touch konsolen om blandningen är stenhård, börja slipa med 120-grit sandpapper. Den glasfiber blandning kommer i allmänhet att vara smidig, och behöver bara en lätt slipning på vissa områden.
11

Måla glasfiber, om så önskas, med ett lager grundfärg och sedan två lager färg, följt av ett skikt av tydlig täckfärg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97631.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.