Hur man tar bort en konsol i en Dodge Charger

Alla Dodge Charger utföranden har skålade säten med en golvmonterad mittkonsol. Denna konsol sveper runt bilens växelspaken. Det ger en mugghållare och ett förvaringsfack, samt luftventiler för bakre passagerare. Om du vill ändra inredningen, kanske du vill ta bort konsolen. Du kanske också vill ta bort konsolen för att ersätta det med ett nytt, om konsolen är skadad. Saker du behöver
8 millimeter ratchet
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna locket konsolen lagring. Lyft gummimattan från botten av facket. Ta bort de tre 8 millimeters skruvar från botten av utrymmet med en spärr.
2

Ta bort de två skruvarna från panelen som omger växelspaken trim. Lyft trim uppåt för att ta bort den, skjut den över växelspaksknoppen .. Ställ den åt sidan.
3

Ta bort de tre skruvarna från den främre delen av konsolen. Det finns en skruv på varje sida, och det finns en nedanför växelspaken panelen du bort.
4

Skjut konsolen bakåt försiktigt och sedan lyfta upp det. Därunder ser du en elektrisk tråd. Detta är anslutningen för ventilationsöppningarna på baksidan av konsolen.
5

Koppla ur elektrisk tråd och lyft sedan konsolen ur laddaren.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97505.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.