Hur till Mount Corbeau Seats

Installera en uppsättning eftermarknads säten i en bil är en vanlig uppgradering, särskilt om bilen i fråga har modifierats för bättre hantering. De flesta lager säten är inte så väl stärkas, vilket gör dem lätta att få och ur men innebär att de inte håller föraren i såväl under aggressiv kurvtagning. Corbeau är en av de många företag som erbjuder eftermarknaden sittplatser för en mängd olika fordon. Dessa platser är också några av de bästa värdena på marknaden. Montering dem är enkel. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Allen skiftnycklar
Adapter för Corbeau seat
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller lager platser i stället. De flesta platserna hålls med fyra stora skruvar, två på framsidan av sitsen och två på baksidan av sätet. Skjut fram stolen för att komma åt de bakre skruvarna och skjut tillbaka för att komma till främre skruvarna. Det kan en plast beklädningsdetalj som måste avlägsnas för att komma till bultarna. Använd en hylsa och en spärrhake för att avlägsna bultarna. Vissa modeller, såsom vissa Porschar, använd insexskruvar, så du behöver en insexnyckel för att ta bort bultarna.
2

Koppla bort alla kablar som går till sätena. Om bilen är försedd med elektriska säten, måste du koppla ur ledningsnätet som går till sitsen. Koppla bort eventuella säkerhetsbälten trådar Bältesvarning. Ställ lager sätena ur vägen.
3

Vänd Corbeau sätet över. Bolt Corbeau adaptern till botten av sätet. Adaptrar finns från Corbeau för de flesta märken och modeller. Adaptern kommer att radas upp med hålen i reglaget på undersidan av sitsen. Corbeau använder Allen bultar på de flesta av sina platser.
4

Placera Corbeau och adaptern i bilen i stället för den gamla stolen. Skruva fast adaptern på golvet med den ursprungliga hårdvaran, se till att alla brickor och distanser sätts tillbaka också. Skjut sätet bakåt för att komma framåt bultarna och framåt för att komma åt de bakre skruvarna. Om det fanns några kablar eller kablage som gick till de gamla stolarna, stoppa dem ur vägen under sätet så att de inte längre är synliga. Om bältet klippet installerades på lager sätena, bult klippet på sidan av Corbeau sätet med den ursprungliga hårdvaran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97440.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.